tässä puhun gleestä, au paireista, turvallisuuden tunteesta ja mäkkäristä.

perjantai 9. syyskuuta 2011Tein eilen kymmenen tuntia töitä, mutta tänään sain nukkua pitkään ja iltapäivälläkin kuunnella Glee-musaa minivaatteita silittäessä. Olisin voinut ehkä viimein vastata niihin kommentteihin, ja ennen kaikkea tehdä sen videon (koska olen niin ihana nauhoitettuna), mutta. Tykkäsin ennemmin nukkua, ja käydä läpi Tumblria (ei edes kahta viikkoa Gleen alkuun aaaaaaa).

Mutta, nyt illalla olin supersosiaalinen ja menin au pair -ryhmään. Luulin, ettei siellä olisi ketään muuta melkein, mutta sitten yhtäkkiä meitä olikin jotain 70 siellä, haha. Ihan parhaita tyttöjä (plus yksi poika, se tunsi olonsa varmaan tosi oudoksi), ja oo, neljä suomalaista minun lisäksi ! Se vetäjäpariskunta oli ihan valtavan mukava, ja minusta tuntuu paljon paremmalta nyt, kun tiedän, että on sellaiset aikuiset täällä. Joihin voi oikeasti turvautua.

Lyhyesti kuvista: 1. Migrosilla oli supertarjouksia: löysin kaksi rullaa hurmaavia nauhoja. Pakko mennä ehkä huomenna hakemaan vielä ne Sveitsi-paperivalot. 2. H&M:n keltaiset housut ovat olleet ihan juuri niin parhaat kuin ajattelinkin. 3. Minun nimilappu tänään, ei kyllä ollut tuota mekkoa päällä vaan siniraidallinen paita.

Toivottavasti löydän ihmisiä joiden kanssa tehdä jotain viikonloppuna!

ps, yritin puoli yhdeltätoista sisään mäkkäriin, ei ollut auki !!! tämä maa on hullu.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti