bonsoir

tiistai 6. syyskuuta 2011Aamupalaksi omena, kanelikeksejä ja lempimehua. Nuo omenat ovat oman pihan puista, ja minusta se on ihan mielettömän hauskaa ja hurjaa. Tuollaisia kaupan omenoita, omalla pihalla! Olen syönyt niitä melkoisen monta. Kuten myös kanelikeksejä.

Vaihdoin tänään ranskan ryhmää sille A0-tasolle. Tuntui turhauttavalta, mutta uskon sen olevan oikea ratkaisu. Opin varmasti paljon enemmän siellä. Sitä paitsi siinä ryhmässä oli yksi mukava ruotsalainen tyttö. Sanoin sille, että jag talar svenska! Sitten se hymyili kovasti.

Toisessa kuvassa olen minä, kukkamekko ja jouluvalot. Sekä nuo kehykset, joita pidän aina web-kameran edessä näyttääkseni hauskemmalta. Vastailin teidän kommentteihin videomuodossa, mutta täytyy tehdä se uudestaan vaikka huomenna. Sanoin siinä liian monta kirosanaa, näytin melko pullealta ja välillä puhuin tyynyn sisällä niin, ettette olisi pystyneet kuulemaan minua.

Video alkoi kuitenkin jotakuinkin niin, että kauhistelin kuinka en ole vastannut kommentteihin yli viikkoon. Huomenna lupaan vastata ihan jokaiseen!

6 kommenttia

 1. Ooo, nuo näyttää ihan LU:n bastogne-kekseiltä, ne on supernameja <3

  Ps. Ihanat mummokehykset!

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää sun aamiainen, mäkin haluan omenapuun tonne pihalle, että voin napsia siitä aina aamulla ja sit töihin evääksi.

  Jään tänne odottelemaan videopostausta. Edellinen videosi oli ihan huippu :)

  VastaaPoista
 3. Katsoinkin, että nuohan ovat aivan sellaisia omenoita, joita ostetaan kaupasta. Ja kotona omenapuissa omenat ovat pienenpieniä. Hassua, mutta no, täytyyhän niiden kauppojenkin omenoiden jossain kasvaa (joskin ehkä minun ostoskoriini meneväiset ei ole poimittu kenenkään sveitsiläisen pihapuusta...toivon.)

  Olet söpöinen hihii!

  VastaaPoista
 4. hivenen täydellisemmän näköinen omena, kuin ne madonsyömät ja muumiotaudin runtelemat roikaleet, joita meidän pihapuusta saa. tuohan kelpaisi vaikka itse lumikille!

  VastaaPoista
 5. Oon lukenu näitä sun sveitsipostauksia ja nyt mulla on sveitsikuume. Oi.

  VastaaPoista
 6. niin idyllisen kaunis aamiaiskuva. ulkomailla kaikki nyt taitaa idyllisen kaunista ja näin.
  sekä: upeat jouluvalot! minuakin kutkuttaa saada moiset.

  VastaaPoista