road trip

lauantai 17. syyskuuta 2011


Ihan vain muutama kuva tältä päivältä. Oli ihan parhautta vaan ajaa, ja juoda mansikkalimsaa ystävän kanssa. En ollut ennen nähnyt vesiputousta, joten se oli melko hienoa (eilen näin apinoita ja kolme elefanttia, miettikää).
En tiedä miksi minusta tuntuu nämä postaukset niin tylsälle nykyään. Tai tiedän, niissä ei ole minun naamaa, koska en ole uskaltanut pyytää ketään ottamaan minusta kuvaa.

4 kommenttia

 1. Ei ole yhtään tylsiä, aivan ihania jälleen kerran!♥

  (minä olen se ihme kurtsie tumbrists hihi)

  VastaaPoista
 2. missä kaikkialla kiertelitte?
  alppimaisemat näyttää henkeäsalpaavilta!

  VastaaPoista
 3. julia enää pari päivää ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ !!!!!!!! gleeeee

  anonyymi: hmm mentiin lausannen ohi kohti veveytä ja montreux:ta. melissalla oli martignyssä työhaastattelu. se oli ihan pieni paikka mutta jotenkin me molemmat tykättiin eniten just siitä kun oli niin hämyinen ilma ja voi vitsit, ihanaa. ja sit tulomatkalla ei menty moottoritietä vaan mentiin sitä järven rantaa sieltä martignystä lausanneen, ja pysähdyttiin montreux:ssa vähän pidemmäksi aikaa.

  VastaaPoista
 4. voi miten kaunista ♥

  ja miten nämä postaukset muka voisivat olla tylsiä, kun niissä on sinun tekstisi ja siinä mukana sinäkin? ilman kuviakin voin kuvitella sinut hymyilemässä hämyisessä kaupungissa ja naurahtamassa kun luet karttaa :)

  VastaaPoista