pingviinivillatakki

maanantai 26. syyskuuta 2011

pingviinivillatakki käytössä / pingviinivillatakki valkoisen seinän edessä / tunnelmat

ps, tunnelmakuva on kyllä juuri täydellinen. tuonhan voisi nähdä masennuksenakin mutta kuitenkin siinä samassa on jotain hauskaa ja hyvää. mitä sanoisitte jos muuttaisin lontooseen. tai zürichiin. tai pariisiin. etelä-ranskassakin oli joku kiinnostunut.

8 kommenttia

 1. Oi jos muutat lontooseen, oon sulle vielä enemmän kateellinen kun oon koskaan aikasemmin ollut! :)

  VastaaPoista
 2. tykkään sun käsistä

  VastaaPoista
 3. toivottavasti löydät kivan perheen pian, harmi ettei ekan kanssa onnistunut. mutta voihan olla, että vielä parempaa on luvassa! minä ainakin lähtisin mieluusti uudestaan pariisiin, etelä-ranskan lämpökin kelpaisi ;)

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä sulle Jemina uuden perheen löytämisessä! Uskon kans samaan kuin Roosa, että vaikka tämän perheen kanssa ei ihan sujunutkaan, niin seuraavan kanssa sulle voi olla luvassa jotain paljon parempaa, sellaista jota tämä perhe ei olisi voinut tarjota! Yleensä kaikella, jopa niillä huonommilla asioilla on tarkoituksensa :)

  VastaaPoista
 5. jemina mistälöysit tuon upeuspingviinivillatakin? :OO

  onnea uuden perheen etsintään, näin tän piti mennä löydät vielä varmasti jotain paljon parempaa :)

  VastaaPoista
 6. THANK YOU JEMINA FOR YOUR LOVELY COMMENT XXX
  noniin siis okei 1) sun villatakki on _ihana_ 2) minäkin tahdon jouluvalot NYT 3) en oo kommentoinu sulle viel mitään (laiskalaiska) mut toivon et löydät jonkun upeanmahtavan perheen ja tiedän että löydätkin!! rakkaudella, minä taas täältä suomesta ♥ (ps toi sydämenkopiointiasia sivupalkissa on mahtava. melkein meinaan just kopioida sen röyhkeästi itelleni.....)

  VastaaPoista
 7. sanoisin et siistii ja olisin melkein kateellinen. mut en voi olla kateellinen ku en itsekään oo suomessa?

  VastaaPoista