hei rakkaat

torstai 22. syyskuuta 2011

Osalle teistä olen jo vastannutkin sähköposteissa, mitä nyt on tapahtumassa, mutta ajattelin kertoa vielä näin yhteisestikin. Ja tähän saa myös kommentoida, haha.

Menen jo heti huomenna illalla tapaamaan yhtä perhettä lähelle Geneveä, ja lisäksi ystäväni täällä ovat kyselleet heidän perheiltään, jos nämä tietäisivät avoimista au pair-paikoista. Muutama on jo laittanutkin viestiä, että tietävät perheitä täällä, joten uskon todella, että kaikki menee ihan valtavan hyvin.

Tämä on vain Jumalan suunnitelmaa minun varalleni, ei muuta. Täytyyhän minun itsekin se myöntää, että minulle oli todella vaikeaa luoda ihmissuhteita näihin ihmisiin, joten tämän on oltava pelkästään hyvä asia. Lisäksi tämä on aivan mahtava tekosyy ostaa uusi mekko.

En missään nimessä ole surullinen tai masentunut tämän takia, vähän pettynyt vain. Minä todella pidin täällä työskentelystä, mutta au paireilussa on aina myös se henkilökohtainenkin puoli pelkän työnteon lisäksi.

Menen illaksi englantilaiselle kirkolle au pair -tapaamiseen, ja ajattelin huudella siellä työpaikkojen perään. Lisäksi tapasin aamulla sen Paulin (se osti minulle croisantin ja teen, joten miten voisin olla surullinen), ja me puhuimme pitkään.

Minusta tuntuu vahvalle.

Lauantaiaamuna lähden vuoristoon sellaiselle lehmäfestivaalille 50 muun au pairin kanssa. Menemme myös käymään suklaatehtaalla, ja siellä saa kuulemma syödä niin paljon kuin haluaa.

Kun mietin asioita mitä minulla tulee ikävä täältä Cransista, mietin raitapaitapoikaa, lähikaupan irtokarkkihyllyä (ne kerätään pieneen kippoon sellaisista lasikulhoista, ja sitten maksetaan 10-20 frangisenttiä kappale), lähikaupan rastapääpoikaa, joka muistaa minun puhuvan englantia (ja tietää minun ostokseni ilman näkemistä) ja omaa kylpyhuonetta.

Ja näiden keksivalikoimaa.

JA EILEN ALKOI GLEE JA SE OLI NIIN SUPER VOI LUOJA ETTEN VOINUT OLLA SURULLINEN EDES SEN KESKUSTELUN AIKANA KUN VAAN MIETIN SITÄ JAKSOA :----D

http://sassbutt.tumblr.com/post/10465706840/chuckcriss-blaine-transfers

5 kommenttia

 1. ihanaa, ettet ole enempää kuin vähän pettynyt tän asian takia! sä olet OIKEASTI vahva ja toivon (sekä vähän rukoilenkin) että asiat järjestyy just niin kuin on hyvä ja tarkoitettu <3

  oi gleen eka jakso, mikä ihana!! blaine sydänsydänsydän (ja "uusi" quinn tavallaansydän) <3

  VastaaPoista
 2. Laitoinkin jo sähköpostia, mutta silti sanon vielä, että uskon että kaikki menee hyvin ja saat hyvän uuden perheen sieltä :)

  ps. Glee<3

  VastaaPoista
 3. onneksi Jumala tietää miten on parasta! siunausta Jemina ♥

  VastaaPoista
 4. Hyvä että kaikki selvisi, ainakin jotenkin ♥ Kyllä sinä pärjäät omana ihanana itsenäsi :>

  VastaaPoista
 5. Voi Jemina, kaikki menee varmasti hyvin! (vaikka lähikaupan rastapääpoika kuulostaakin korvaamattomalta..) Aina ei voi ensimmäisellä kerralla kaikki onnistua, vaikka kuinka tekis parhaansa. Mutta kunhan vaan muistat luottaa itseesi, niin selviydyt ihan varmana hienosti! Ja huomaatko, miten ikävätkin tunteet menee ajan kanssa ohi; vielä ei-niin-kovin-monta postausta sitten olit ihan valmis pakkaamaan tavarasi ja lähtemään Suomeen! One life one chance, niin ku siinä yhdessä kuvassasi ytimekkäästi kerrottiin tärkein. nm. oman rastapääpojan perään haikaileva...

  VastaaPoista