pyöräilin tänään ranskassa

torstai 1. syyskuuta 2011

Pyöräilin tänään Ranskassa. Khuul.

Raitapaitapoika oli melko rasavillinä, mutta sitten sain sen yhtäkkiä kuuntelemaan minun kanssa Mozartia. Tanssitimme pieniä pehmoleluhiiriä. Tunnelma oli vähän niin kuin siinä ohjelmassa, siinä kun tulee Pikku Kakkosessa. Se balleriinahiiri! En tosin muista nähneeni jaksoa, jossa lopulta leijona tulisi ja yrittäisi syödä balleriinahiiren ystävineen, mutta tarjoan tuotantoyhtiölle tässä ideaa. Sai ainakin yhden lapsen nauramaan mahan kipeäksi.

Tykkään kun on rutiineja, ja saan silittää pieniä vaatteita ja laittaa lounaalle lihapullia. Tykkään olla raitapaitapojan kanssa - tiedättekö, en katso kelloa muuta kuin tarkistaakseni koska viimeksi syötiin (yleensä alle tunti sitten ja silti pitäisi saada välipalakeksejä). Tykkään kun saa omaa rahaa tehtyään oikeata työtä, tykkään kun on velvollisuuksia. Erityisen paljon tykkään ranskan ryhmästäni, siellä on ihan mahtavia ihmisiä. Tykkään suunnitella hienon neuleen ostoa.

En halua millään kotiin, mutta nimen kirjoittaminen vuoden sopimukseen tuntuu aivan mahdottomalta. Sen aika on kai koittamassa pian. Laitoin erääseen maatilaperheeseen sähköpostia, mutta en halua pois täältä.

1 kommentti