valokuvauspäivä! huomenna! osallistukaa!

maanantai 14. toukokuuta 2012

Ihana Henriikka kirjoitteli eilen valokuvauspäivästä, jota vietetään huomenna, 15. toukokuuta, ihan ensimmäistä kertaa. Klikatkaa itsenne tuonne Henriikan blogiin, hän on siellä hyvin kertonut mistä on kyse. Varsinainen sivusto löytyy täältä: http://fi.aday.org/.

Minä tähän, teitä inspiroidaksenne, kokosin muutaman kuvan viime päiviltä. Hetkiä ihan vain. Ja jokainen kuva on jostain syystä jäänyt tuonne kansion pohjalle.

1. "Ehkä julkaistavissa, ihan kiva kuitenkin. Ja Kirjakahvila on ihana. En kuitenkaan taida."
2. "Onpas naurettavasti rajattu, ei tätä voi mihinkään laittaa."
3. "Joku katsoo tuota taivasta kuitenkin, että onpas ylivalottunut ollut. Ja tämä on vain oranssi talo."
4. "Taas tyhmä objektiivi ei ole ollut kunnolla kiinni enkä kyllä ala väittämään, että tämä olisi joku taiteelinen ratkaisu."
5. "Luuleeko joku minun luulevan itseäni joksikin hienommaksikin valokuvaajaksi jos julkaisen tämän?"
6. "Tästä pidän mutta en minä halua tämän alle kirjoittaa, että vaikka putiikki oli hieno, niin heidän printit ja tuotteet olivat pääosin tylsiä."
7. "Tämä on ihan liian hipsteryrittämistä."
8. "Joku olisi ottanut tämän kuvan pappasta paremmin."
9. "Ketään kiinnosta minun basilikat."
10. "Tämä on ihan kiva."
Ja nyt kun katson näitä tässä, niin pidän jokaisesta kuitenkin tosi paljon. Pohdintaa voisi tietenkin jatkaa melko luontevasti siihen, että miten helppoa on kuitenkin Instagram-kuvia julkaista kaikissa medioissa, mutta sitten kun kaivaa sen paremman kameransa, niin pitäisi kaiken olla (ainakin omasta mielestäni) niin hyvin sommiteltua, ajateltua, rajattua, väritettyä, mietittyä, editoitua ja tarinallista.

1 kommentti

  1. huoh, niinpä. mutta silloin pitääkin muistuttaa itseään, että entäs sitten? entäs sitten, jos joku ajattelee mun kuvien olevan turhaa tekotaiteellista p*skaa? ihan oikeasti, entäs sitten? ei kiinnosta! ei se ole niin vakavaa :D (ja nämä sun kuvat on oikein kivoja, älä huoli)

    VastaaPoista