pAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAniikki

maanantai 28. toukokuuta 2012


Alkaa kai olla pikkuhiljaa olla käsillä ne hetket, joilloin ei enää vaan voi tehdä yhtään enempää. Pitää luottaa itseensä, ja ymmärtää se tosi asia, että vaikka ei olisikaan lukenut niin paljoa kuin jotkut toiset, niin on kuitenkin tehnyt parhaansa. Omien voimien, jaksamisen ja terveyden mukaan. Olen tehnyt kaikkeni, minun omien rajojeni puitteissa. Toivottavasti se riittää, Turkuun tai Tampereelle.

Olen hermoromahduksen partaalla. Huominen enää jäljellä. En osaa mitään, en osaa kirjoittaa, en osaa yhdistää, en osaa soveltaa, en osaa mitään. Syön varmaan eväätkin väärin.

Instagram-kuvat on ihan helvetin tylsiä, tiedän, mutta sen sentään pystyn antamaan itselleni anteeksi. Tämä on kuitenkin vain blogi. Ja kesällä ehtii ottamaan niitä ehdottoman laadukkaita taidekuvia sitten järjestelmäkameralla.

10 kommenttia

 1. anteeksi, saisinko kysyä tiedätkö mistä tuollaista kakkupaperia saa mikä on toisiks vikassa kuvassa? Tarvitsisin juuri tuollaista, niin kipeesti! Kiitos :)

  -kooka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. saat kysyä mutta valitettavasti joudun vastaamaan että ne on kirpparilta löydetty. minulla on kyllä ylimääräisiä että jos paria vain tarvitset etkä ihan huomenna. laita sähköpostia!

   Poista
 2. onnea ja luottamusta itseesi! tuntuu typerältä sanoa, että "hyvin se menee", koska omasta kokemuksesta tiiän, että ei ne aina mene, mutta teet parhaasi ja jos se ei riitä, niin sitten sille ei yksinkertaisesti voi mitään. sitten sie vain etsit elämälle uutta tietä ja yrität uudelleen ensi vuonna, tai sitten toteat että ehkä uusi tie olikin parempi. uskon ja toivon kuitenkin, että koska olet tehnyt kaikkesi, rajojesi puitteissa, että koe menee hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ihana tiina<3 kyllä tästä selvitään. jollei muuta niin juustokakulla ja rauhoittavilla.

   Poista
 3. community <3<3<3

  ja! onko tuo korkki snapplesta!! hyvin hyvä tuuri kun tuollainen teksti löytyi sieltä :') itse saan aina sellaisia hämmentäviä eläinfaktoja. hohoo.

  blogisi on ihana! ja: hurjan hurjan paljon onnea kokeeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. community on ihana<3<3<3 katsoin kaikki kaudet parissa päivässä (kyllä, lukuaika hyvin käytetty)

   korkki on snapplesta juu! en edes huomannut tuota ennen kuin vahingossa pudotin korkin ja sattui tippumaan noin päin. oli minun eka snapple! muttei viimeinen

   Poista
 4. Aivan, oon kalastanu juuri tuollaisia "pitsisempiä" kakkupapereita kutsukortteihin, mut ei mistään löydy ainakaan täältä keski-suomesta :/ valitettavasti haluan kutsua juhliini enemmän kuin pari vierasta ;) mutta kiitos huomaavaisuudesta! Tsemppiä sinulle!

  -Kooka

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea pääsykokeisiin, vaikka tää tulee sen verran myöhässä, että oot jo siellä! :---)

  VastaaPoista
 6. Pakko vaan kommentoida, että blogisi,tumbrlisi ja pinterestisi ovat ihanan inspiroivia! Olin unohtanut jostain syystä seurata niitä hetkeen kiireiden takia, joten oli ihana päästä taas katsomaan niitä! Kiitän paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiitos !! mulla on kyllä ollut kaikkien kolmen kanssa viime viikot vähän hankalaa. tai kun, keskityin lukemaan niin datailu ja inspailu jäi vähemmälle. mut ihan just teen come backin kaikkiin !!!

   Poista