slide to unlock - kaikki hyvin maailma

perjantai 18. toukokuuta 2012

Minä ja Maija ollaan juuri niitä iIhmisiä, joille arjen tallentaminen Evernoteen, Instagramiin, Facebookiin ja foursquareen on ihan luonnollista. Ennen kuin käydään tyyriin mustikkajuustokakun kimppuun, otetaan kuvat ja tagataan itsemme Café Artiin.

Joku on ihan takuulla sitä mieltä, että perseestähän tuo tuollainen on, teknologian orjuutta ja niin. Mutta minä sanon, että pöh, tämä nyt sattuu olemaan nykyaikaa. Eikä siihen jokaisen ole pakko tarttua! Minulle tämä tuntuu vaan oikealta.

Pidän siitä, että minulla on nyt kuvia ihan tavallisistakin asioista. Äidistä tekemässä lasagnea, ja pappasta hymyilemässä vävypoikansa vieressä. Minusta on ihanaa, että tuossa Maija nyt on, hymyilemässä rautatieasemalla. Ei ehdi tulla ikävä!

Ja ikävää helpottaa myös se, että nykyään voin jakaa arkeni ystävieni kanssa, vaikka suurin osa heistä asuukin kauempana. Minulle tulee hyvä olo kun näen, että siellä se Roosa hymyilee rakkaudesta ja että vielä jaksaa Lotta lukea pääsykokeisiin. Että jaksa nyt sinäkin Jemina! Lähetä puolikkaan sivun mittainen lause Maailmanpolitiikasta, ja saa vastaukseksi järjettömämpi lause jostakin oikeustieteen opuksesta.

Mutta niin, Maija tuli meidän majataloomme sunnuntai-illalla, ja vein minun pienen jännittäjäystäväni seuraavana aamuna pääsykokeisiin. Kahvittelimme vielä Artissa, ensin ulkona ja sitten viiman kohdanneina sisällä. Sitten Maija lähti kotiin pitkän matkan päähän. Slide to unlock, näen, että ystävä on turvallisesti matkalla.

Kuvat minusta ja puhelimeni kisukuorista on Maijan Instagram-otoksia, muut minun ottamiani!

2 kommenttia

  1. missä on "rakastettava" klikkausruutu? :(

    VastaaPoista
  2. MIstä olet tuollaiset kisukuoret löytänyt ? :) IHANAT !

    VastaaPoista