instagramviikko taas

sunnuntai 6. toukokuuta 2012


Soppaboxi oli hurmaavin idea ikinä, lohikeittoni on tosin Hong Kongin pihalta. Spottasin teltan ja innoitsin ilmaisesta makkaralounaasta. Ja kaikki muuttui niin paljon paremmaksi kun ajoin Corollan parkkiin, ja ymmärsin ihmisten syövän lohikeittoa. Oli ihan täydellisen upean makuista.

Viininpunaiset kengät on Helmiltä ostettu viime loppukesästä. Silloin en kyllä vielä tiennyt maailman söpöimmän tytön olevan Helmi, mutta sitten joskus myöhemmin tutustuimme, mihihi.

Kirppisjuttuja perjantailta: kaakaopurkki maksoi liikaa, mutta oli kuvaamisen arvoinen. Folioteipit ja kakkupaperit löytyi hyllypaikasta, johon kiva nainen toi juuri hirmuisesti muitakin askartelujuttuja. Osuin siis hyvään aikaan paikalle!

Tuo suklaa on uusi lempparini. Kengät olisivat maksaneet 50 senttiä, mutta olivat vähän liian pienet, pöh!

Äiti löysi nämä objektiivit joskus tässä. Ei nyt ehkä kumpaakaan niin tarvita, mutta kyllä noilla hinnoilla mielellään ostaa hyllyyn. Ja nyt on ainakin kaksi tuommosta zoom-putkea niin on minulle ja Evelle omat!

Pinterest on kiva, You've Got Mail on kiva, Geninnen toukokuutaustakuva on kiva ja tuo svt:n joka keväinen Inför ESC -ohjelma on kiva. Ja nyt tänä vuonna ne löysi jostain tämän herran. Se on aina niin hauska.

Kaikissa demokraattisissa poliittisissa järjestelmissä on vähintään kaksi puoluetta, usein enemmänkin!ps, pidättekö uudesta ilmeestä yhtä paljon kuin minä!!

9 kommenttia

 1. punaiset kengät on aivan ihanat, kovasti olen kateellinen täällä! mitäkuka myy toimivia putkia tuolla hinnalla?? tulikin mieleen, että entä jos tekisit semmoisen lempparit kirpparilöydöt postauksen? itelläki nimittäin semmoinen just työn alla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lempikirpparilöydöt parts 1-99 :--D
   en mä osaa päättää mitä rakastan eniten !!!

   ja en tajua noita putkia!! ihan tosi hyvin toimivat

   Poista
 2. Kyllä pidetään uudesta ilmeestä yhtä paljon kun sie (tai ehkä vielä enemmänkin)! [:

  VastaaPoista
 3. Mitämitämitä ovat nuo ihanat värikkäät kynät ja mistä niitä saa? :D Rakastuin sun muistiinpanoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ne on ihanat kynät! ebaysta löytyy kun laittaa jotain korean monami pens tai jotain... :--D
   niillä on tosi ihana kirjottaa ja on ohuita ja kestäviä ja kivoja.

   muistiinpanojen tekeminen on ihanaa <33

   Poista
 4. Tuo SVT:n viisujen esikatseluraadissa pönöttävä hauska herra on Måns Zelmerlöw, joka on pariin otteeseen itsekin kilpaillut edustuspaikasta Ruotsin viisukatsinnoissa ja jopa toiminut juontajana kyseisellä musiikkiturnélla. SVT:n esikatselut ovat kyllä aivan mahtia verrattuna Suomen vastaaviin, vaikka lauluista esitetäänkin kovin lyhyet pätkät. Erityisen mukavaa on, että raadissa Suomen lippua korkealla pitää fiksu, asiantunteva ja juuri sopivasti vastarannankiiski Thomas Lundin! ;)

  Saisiko muuten tiedustella bloggaajan tämän vuoden viisusuosikkeja? :)

  -D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Måns on niin ihana aaaaaaaaaa sen ääni ja naama ja vaatteet ja aksentti!!

   Bloggaajan viisusuosikit odottaa tuolla luonnoksissa jo :---D Jaoin ne semifinaaleittain ja vielä noista suuristakin maista löytyi postauksen verran suosikkeja. Niitä sitten ensi viikolla kun ollaan lähempänä viisuhuumaa :)

   ps Thomas <3

   Poista