FABBES CAFE

tiistai 8. toukokuuta 2012

Minä ja Helmi olimme molemmat kulkeneet Fabbesin ohi monta kertaa, mutta nyt vasta ensimmäistä kertaa päädyttiin sisälle asti. Ja mikä onni että päädyimme, marjaleivokset olivat taivaallisia, Jaffa hyvää ja henkilökunta ystävällistä. Tuli miltei keskieurooppalainen olo, mikä on aina positiivinen juttu.

Testasin myös (tutkivan journalismin nimissä) suklaakakun, eikä sekään huonoa ollut. Marjaleivokset juustokakkumaisine täytteineen vetivät kuitenkin selkästi pidemmän korren.

Fabbesissa oli erityisen kivaa myös sijainti, sopivasti yliopistonmäen alla, lähellä Aurajokea. Ennen kaikkea tarpeeksi kaukana keskustasta - mahtoikohan yhtään autoa mennä sinä aikana ohi kun tuossa kadunkulmassa auringosta nautimme! Seuraavalla kerralla syömme jäätelöä, kaksi palloa kahdella eurolla kuullosti nimittäin sen verran oivalta diililtä.

Fabbes Cafe Facebookissa

6 kommenttia

 1. oi, oli kyllä mukavaa ja ihanaa! kiitos superseurasta :))

  VastaaPoista
 2. Fabbesin väki luki tämän kyynel silmissä ja miettivät että "olemme näköjään oikealla tiellä". Ja näiden kuuden viikon aikana jona olemme toimineet tässä olemme nauttineet ihanasta palautteesta melkein jokaiselta kävijältä, joka on tykännyt antimistamme.
  Yritämme parhaamme mukaan palauttaa tähän kahvilaan sen tunteen että asiakas on tärkein osa toimintaa, ja ansaítsee paitsi hyvää ruokaa ja maukkaita leivonnaisia myöskin ystävällistä ja nopeata palvelua. Kiitos Jemina, ja tevetuloa jätskille!

  VastaaPoista
 3. Olen samaa mieltä Jeminan kanssa. Lounas oli mahtvaa kun eilen päädyin Fabbesiin. Olen monen monta kertaa mennyt pyörällä ohi ja ajatellut että jonain päivänä menen sisälle? Aivan ihana kokemus ja ruoka taivallista. Kiitos tekijälle. Tunnelma juuri niin ihanan aito. Lounaan hinta tosi edullinen. Sain keittoa, salaattia, leipää (itse tehtyä) ja jälkiruokaa+kaffetta( 6€). Tärkeitä oli hyvä fiilis hyvästä tunnelmasta ja palvelusta. Kiitos: T: Päivi Kirjoitti pe 6.7 Eino Leinon päivänä.

  VastaaPoista
 4. Oma kokemukseni oli jotakuinkin päinvastainen. Erityisesti palvelun luonne oli ikävä yllätys. En mene toiste.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on vuoden vanha kirjoitus, enkä välttämättä enää ole niin ihastunut kuin vuosi sitten. Mua häiritsee että siellä on niin viimeistelemätöntä, verhot roikkuu miten sattuu ja rappaukset on vähän niin ja näin. Mulle ainakin visuaalinen ilme on niin tärkeää aina.

   Surullista että silti tämä on Turun parhaita kahviloita.

   Poista
  2. Visuaalisuus on aika suhteellinen käsite. Itse tykkään Fabbesin rennosta mutta romanttisesta ilmeestä, maanläheisyydestä. Ehdottomasti Turun kuvauksellisin ja luokseenkutsuvin kahvila mielestäni. (Plus sikahyvät leivokset.)

   Poista