tämän viikon parhaat!

torstai 14. toukokuuta 2015

Alkuviikon parhaimmat:

1. Yhdestoista päivä ilman sokeria. Enää ei oikeastaan edes tee mieli suklaata, mikä tuntuu ihan käsittämättömältä. Sen sijaan olen alkanut tunnistaa arjessani niitä hetkiä jolloin ennen olisin poikennut tai varta vasten lähtenyt suklaahyllylle. Ylipainostani saa tietenkin syyttää myös sitä kamalaa lohtusyömistä, mutta tässä reilun viikon aikana olen ymmärtänyt miten suuri osa niistä suklaapatukoista on oikeasti ostettu vain tavan vuoksi. Bussi tulee vasta viiden minuutin päästä, on kivempi kyllä istua junassa suklaan kanssa, entä jos joudunkin odottamaan Huopalahdessa kymmenen minuuttia, pakko maistaa tätä uutta makua, hirveen tylsä olisi ilman suklaata kävellä nämä pari sataa metriä kaupalta kotiin, siellä on vastassa ne rappusetkin!

2. Aamut! Tuutsu herättää minut aina aamuyöstä ruokakaapille, ja nyt parina aamuyönä olenkin keittänyt itselleni aamupuurot ja virkannut torkkupeiton palasia jonkun hirveän Netflix-realityn parissa. Meillä on muutenkin vähän sellainen systeemi, että minun oma aikani on aamuisin ja Nikon taas sitten yhdeksän jälkeen illalla - tälläisille kotihiirille aika hyvä systeemi!

3. Zooplus-tilausta tehdessä tulee aina valittua ruuan lisäksi jotain pientä uutta, ja tällä kertaa löysin Cat Dancerin - rautalanka, jonka päässä on muutama pahvin pala. En meinannut uskoa noita muiden kirjoittamia arvosteluja, mutta niin vaan kävi meilläkin, että tästä tuli oitis uusi lempilelu.

4. Myllärin Hurjan Viljainen Sämpyläjauho - tuli ihan parhaat sämppärit, nam nam.
 

Loppuviikon parhaimmat:

1. Huomenna tulee Pitch Perfect 2 teattereihin, aca-mazing!

2. Viikonloppuna on Puu-Vallilan pihakirppikset, Ravintolapäivä ja Arabiarannan katufestivaali, paljon seikkailua siis luvassa! Tänään oltiin kahvilakerhotyttöjen kanssa Roihuvuoren Hanami-juhlassa, joka oli kyllä aikamoinen pettymys, odotettiin sellaista hentoa japanilaista juhlahumua eikä pikkukylän markkinakojuja ja makkaraa.

3. Haleja Tuutsun ja Nikon kanssa, mau mau.

1 kommentti