lauantaiseikkailua keväthelsingissä

lauantai 16. toukokuuta 2015

Mukana parhaat tytöt, joka puolella lippuviirejä, kirpputoripöytiä ja ihmisiä kesävaatteissa. Puu-Vallila ja Arabianranta tarjosivat parastaan, ja ainoaksi harmituksen aiheeksi jäi tämä Ravintolapäivä - liian moni myy pakastepullaa, hot dogeja kaupan sämpylöillä ja keksejä suoraan paketista vain ylimääräistä rahaa helposti tienatakseen. Ainakin minulta menee silloin viehätys koko konseptiin, ja se on niin väärin kaikkia niitä ihania ravintoloita kohtaan, joita on suunniteltu kuukausia, joita varten on leivottu ja valmisteltu koko alkuviikko ja joita muistellaan ystävien kanssa vielä pitkään.

Muttamutta, löysin tosi kivoja juttuja sekä Vallilasta että Arabianrannasta. Täytyykin esitellä niitä paremmin vaikka jo huomenna!

5 kommenttia

 1. voi näyttää niin ihanalta! toivottavasti seuraava ravintolapäivä sijoittuu kesään ja pääsisi itsekkin pystyttämään ravintolaa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. seuraava on taas elokuussa! mehän pidettiin kerhotyttöjen kanssa viime toukokuussa bagel-ravintolaa ja eilen kyllä tuli taas sellanen olo että syksyksi täytyy keksiä jotain yhtä kivaa!

   Poista
 2. Tuli niin myötähäpeä sellasten ihmisten puolesta, jotka hakee myymiset Ravintolapäivää varten kaupasta :/

  Söpöjä kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. (mua taas vähän hävettää ostamani makkara, mutta oli niin nälkä eikä Vallilassa tuntunut olevan missään mitään itsetehtyä suolaista)

   eniten mua risoi just pakastepullat, varsinkin kun pyydetään kolmea euroa siitä ja pienestä kupista kahvia. mietin vaan että viime vuonna me leivottiin itse bagelit alusta alkaen, tehtiin täytteet itse ja suunniteltiin koko juttua monta viikkoa - ja sitten meiltä sai sen ison bagelin ja tölkkilimun neljällä eurolla... tuolla arabianrannassa tosta setistä olisi voinut pyytää ihan hyvin vaikka kymppiä ja silti olisi ollut jonoa :D

   Poista
 3. Hei hei, pitääpä nyt kommentoida vähän aiheeseen liittyen, nimittäin. Asun Englannissa au pairina ja meidän koululla on nyt parin viikon ajan ollut perjantaisin luokkakohtainen itseleivottujen herkkujen päivä, kerätään varoja kiipeilytelineisiin jne. Mikä pettymys on ollut kun nyt jo kolmena perjantaina oon mennyt kolikot kukkarossa kilisten katsomaan myynnissä olevia herkkuja; pöytä pullollaan KAUPASTA OSTETTUJA muffinsseja,pullia,levoksia?! Ehkä muutama itse tehty... Musta mälsintä tässä on, että kaikki menee silti kaupaksi, kukaan ei välitä (tai ainakaan näytä siltä..) vaikka pöytä on täynnä kaupan mössöjä. :( Britit...

  Anyway, kiitos kivasta blogista - tsemppiä sokerittomuuteen JA ihanaa kesän odotusta! :--)

  -M

  VastaaPoista