kuulumisia

perjantai 29. toukokuuta 2015

Ehtipä taas vierähtää aikaa edellisestä postauksesta, mutta täällä ollaan kyllä edelleen!

Me voitimme Nikon kanssa ISIC:in kilpailun, jonka ansiosta päästään jo parin viikon päästä viikonlopuksi Kööpenhaminaan testailemaan paikallisia opiskelijaetuja ja näkemään tanskalaista elämänmenoa. Melkein itken onnesta - kevät oli molemmille ihan hirveän raskas ja nyt yhtäkkiä saimmekin mahdollisuuden lähteä pienelle reissulle, vielä sopivasti meidän vuosipäiväviikonloppuna! Köpis-vinkkejä otetaan siis vastaan: mitä ehtii pitkässä viikonlopussa (olemme siis siellä jo perjantaiaamusta)? Mitä kannattaa ihan ehdottomasti käydä katsomassa, entä mistä saa kaupungin kauneimmat postikortit?

Täältä näkee meidän hakuvideon, joka ikävä kyllä vähän mössääntyi tuolla sivustolla, eikä kaikesta saa oikein selvää. Mutta, tykkäsin niin paljon tämän piirtämisestä ja kuvaamisesta, että tekisi mieli koittaa tehdä samalla tekniikalla muitakin videoita! Aiheiden suhteen olen vaan vähän hukassa, mutta enköhän niitäkin vielä jostain keksi.

Mitäs vielä,
ensi viikolla aloitan kesäopinnot,
siskosta tuli tänään visualisti,
leivoin juuri bageleita ja kakkuja huomisiin juhliin,
olen rakastunut Eurokankaan palalaareihin,
tänään huomasin, että oho, olen ehkä oikeasti voittamassa masennuksen,
jalkoihin sattuu koska jouduin ostamaan liian pienellä budjetilla juhlapopot
ja rakastan Helsinkiä.

Nyt kun tämä vähän outo toukokuu (tiedättekö, sairaalajakson jälkeen on aika hämmentävää olla kotona) on vaihtumassa oikeaksi kesäksi, olen jopa suunnitellut kivoja postauksia, jotka haluaisin aivan ehdottomasti kirjoittaa. Haluan ainakin kertoa millaista on ollut olla kuukausi ilman sokeria ja millaisilla mielillä jatkan sokerittomuuttani ainakin sinne elokuuhun asti. Kööpenhamista tulee tietenkin paljon kuvia ja ajatuksia, ja sitten haluaisin myös ehkä kajota vähän vanhan blogin postauksiin ja kirjoittaa muutaman kokoelmapostauksen menneiltä vuosilta.

Ja isoimmaksi projektikseni otan ehdottomasti Helsinki-oppaan kokoamisen. Haluan kirjoittaa nimenomaan niille, jotka tulevat tänne vaikka päiväksi tai viikonlopuksi - keskittyen ruokaan, söpöilyyn, postikortteihin ja tietenkin siihen, missä saa otettua parhaimmat Instagram-kuvat. Mitäs sanotte? Onko erityistoiveita tämän suhteen?

Nyt istun vielä pariksi tunniksi Cities: Skylinesin eteen ja rakennan parit asuinalueet.
Tai ehkä menen peiton alle.

Onhan kello kohta jo yhdeksän.

5 kommenttia

 1. voisin tehdä mutta en oikein tiedä että millä aiheella :D

  VastaaPoista
 2. Köpisvinkki: Iltahämärässä Kööpenhaminan Tivoli on maailman upein paikka. Käykäähän kurkkaamassa! Siellä on aivan oma tunnelmansa ja ilmapiirinsä :)

  Ja jos kiinnostuit, täältä löytyy lisää Köpisvinkkauksia ja valokuvia :)
  http://hukkunuthammasratas.blogspot.fi/2014/10/kihlat-koopenhaminan-tivolissa.html
  http://hukkunuthammasratas.blogspot.fi/2015/01/c-p-h-matkailijat-koopenhaminassa.html

  VastaaPoista
 3. Kööpenhaminassa on ainakin maailman ihanin peurapuisto (http://www.visitcopenhagen.com/copenhagen/the-deer-park-gdk414367) maailman ihanimman huvipuiston (http://www.bakken.dk/) kyljessä. Ihana on myös kirjakahvila Paludan (http://www.visitcopenhagen.com/copenhagen/paludan-bogcafe-gdk695540), ja hinnatkin siellä vähän ystävällisempiä kuin kaupungissa muutoin...! Christiania on myös alueena taatusti visiitin arvoinen, jos aikaa riittää. Kööpenhamina on valtavan ihana, taskun pohjalle pujottautunut kirsikkakaramelli. Suloisinta matkaa! (Ihastuttava blogi!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä katselinkin jo tota bakkenia vaihtoehdoksi tivolille! mahtaakohan tuolla peurapuistossa saada vuokrata pyöriä? täytyy katsoa vielä. tämä koko matka tuli niin yllättäen että todennäköisesti vaan seikkaillaan ilman suurempia suunnitelmia ja katsotaan mitä tulee vastaan. mutta peurapuisto kuulostaa vähän liian hurmaavalta että sen voisi jättää välistä!

   Poista