sokeriton keskiviikko

keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Kolmas päivä ilman sokeria. Voisin syödä sokeria suoraan kilon pussista. Olen kuitenkin ihminen, jonka kaapissa on viittä erilaista siirappia.

Onneksi on Frooshit ja uutena tuttavuutena tämä Marlin smoothie.

Ja olen niin monesta paikasta lukenut, että parin kolmen viikon sokerittomuutden jälkeen pullakin alkaisi muka ällöttää.

Mitä teille kuuluu?
 

1 kommentti

  1. Kuuntelen täällä Anna Puuta, söin liikaa hassua chirimoya nimistä hedelmää, joka maistui aivan kuin vanukkaalta, koitan tehdä gradua, huomenna olisi luento, mutta tie tiedekuntaan on niin huonossa kunnossa että parempi jättää menemättä ellei halua jumittaa koulubussissa kolmea tuntia. Luennolla opettaja totesi "Maapallolla on enemmän vettä kuin maata." Siinä ote tämän paikan opetuksentasosta. Paras ostos täällä hetkeen on ollut tuuletin, vakaa aikomukseni on roudata se vielä Suomeen asti!

    Joten hyvää kuuluu, arki on ottanut otteeseensa täällä ja se on hyvä.

    Tsemppiä sokerittomuuteen! Selviät kyllä! Osta mulperimarjoja, ne maistuu makeilta. Tuo sokerittomuus tekisi täälläkin eläville hyvää, sillä joka paikkaan heitetään joku kilo sokeria. Kerran sain kahvia vuokranantajalta mutten voinut juoda sitä, sillä se maistui sokerilta pikkutilkalla kahvia, hrr.

    VastaaPoista