where the magic happens

keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Olen asunut täällä pian neljä kuukautta, ja vaikka asunto tuntuikin kodilta heti ensimmäisistä hetkistä alkaen, kodikkuus on kyllä ihan eri asteella nyt kuin silloin heinäkuussa. Pikkuhiljaa tulee lisättyä pieniä asioita, ja vastaavasti vaihdettava niitä ei-niin-omalta-tuntuneita juttuja muihin.

Keittiössä muutoksen huomaa ehkä helpoimmin. Neljän kuukauden aikana astioiden ja kaiken muun pienen paikkoja on tullut vaihdeltua, ja luulen, että nyt ollaan saavuttamassa sitä pistettä, jossa kaikelle  on oma paikka, joka on myös kätevä ja ajateltu. Mariskoolit pärjäävät ylähyllyllä, mutta suolaa ei kannata piilottaa lautaspinon taakse ja kuivakakkuvuuan optimaalisin paikka ei varmaankaan ole sillä hyllyllä, jonne helpoiten kurkottaa lieden ääreltä.Ja kyllä, vaahtokarkit ovat juurikin sillä nimenomaisella hyllyllä.

Päivän upea diy-vinkki: Lippusiima! Leikkaa kartongista kolmioita (jos kaipaat tähän kaavaa, on ehkä parempi, ettet ala sorkkimaan neulankaan kanssa). Pujota kolmiot ompelulankaan, siten että isket neulan kolmion toisesta yläkulmasta läpi, ja palaat toisesta yläkulmasta takaisin - tällä tavalla kolmioita on helppoa siirtää langalla. Toista tarpeeksi monta kertaa. Ripustamiseen soveltuvat erityisen hyvin pienet naulat tai vuokra-asuntoystävälliset taulukoukut.

2 kommenttia

  1. Sun blogi on pähee. Harvoin näkee tällaista ei-niin-lälly-asennetta. Kurkkaa meille!

    VastaaPoista