HOW TO WRITE A PERFECT LETTER (ei huijaus)

sunnuntai 28. lokakuuta 2012Piti lukea tenttiin, mutta käytinpä tähän sitten kuusi tuntia. Tykätkää Bloglovinissa!

13 kommenttia

 1. Sulla on kyllä maailman kaunein käsiala.

  VastaaPoista
 2. samaa mieltä ku edellinen, MELKEIN harmitti, että sinun ihana kirjeesi oli kirjoitettu sillä ihanalla kirjoituskoneella.

  VastaaPoista
 3. Oi tämä oli IHANA! Sulla on todella kaunis käsiala! :) Tuon kortin saaja on varmasti aivan haltioissaan onnesta, itse ainakin olisin! :)

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä on tosi hienoa, miten paljon panostat noihin kirjeisiin ja postikortteihin, jotka lähetät postcrossingissa. Kaunista.

  En ole muuten ennen nähnyt läpinäkyviä kirjekuoria!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa mieltä! Miten K-A-U-N-I-S-T-A! :3 Aloitin juuri itse postcrossauksen ja aika mitättömiltä alkoi tuntua omat kortit : D Mistä nuo superhienot läpinäkyvät kirjekuoret ovat?

   Poista
 5. äh kirjoitin pitkän kommentin ja se katosi jonnekin, byy.

  mutta niin, en kyllä todellakaan aina panosta postcrossing-juttuihin näin paljoa kuin tässä. mutta kun tuo tyttö oli niin ihana ja sitten tiedän että se kyllä kirjoittaa minulle takaisin. ja kun joskus on jotain keski-ikäisiä miehiä postcrossingissa niin en kyllä niille origameja taittele hehe. nuo muut kirkkaissa kuorissa on kirjekavereille ja ystäville :))

  ja niin, nuo kuoret on ostettu vammalasta sellaisesta askartelu- ja kangaskaupasta kuin nokian kauppahuone, ihan täydellinen paikka. siellä on kaikkea mahdollista ja minusta tosi edulliseen hintaan, verrattuna ainakin turun pikkuaskartelukauppoihin, joissa olen nähnyt noita kuoria ihan todella paljon kovempaan hintaan. vammalaan ei tietysti kaikki pääse, joten suosittelen askartelukauppoja ja etsyä. tai ihan vaan sellofaanilla paketoi kirjeen.

  VastaaPoista
 6. miks oot niin täydellinen?

  VastaaPoista
 7. Voi että kuin ihana, tuli niin hyvä mieli tästä. Käsiala ja kaikki nuo ideat ja miten kaunista! Millä vekottimella kuvailit tän videon? (mun pitäisi joskus tulevaisuudessa kun mulla mukamas olisi rahaa vielä senkin jälkeen kun olen kuluttanut kaiken matkusteluun niin ostaa joku asia joka osaa kuvata videoo)

  VastaaPoista
 8. Aaaaaa, olen halunnut aloittaa postcrossingin jo hirmuisen pitkään mutta en ole saanut aikaiseksi, mutta kiitos tämän ihanan videosi haluan tehdä sen heti paikalla, taidankin mennä huomenna postiin :)) Tämä oli ehkä vähän hupsu kommentti, mutta kiitos inspiroinnista!

  VastaaPoista
 9. Voi Jemina, ilmoittaudun koska tahansa vapaaehtoiseksi postinsaajaksi sinulta. Tuo kirje oli ehkä maailman ihanin.

  VastaaPoista
 10. tämän innoittamana liityin postcrossing-sivulle, toivottavasti innostus säilyy

  VastaaPoista
 11. Hei Jemina :--) mitä kautta oot alottanu ton postcrossingin :--)?
  Kun oon pitkään miettinny tota, ja sit olis kiva saada kirjeitä, mut ei kukaan jaksa laittaa mulle koskaaan mitään.. Mut niin mistä sait idean tohon 'snailmailapostcrossingiin' :--)?
  Ja nyt mun oma into on taas kasvanu sun söpöjen juttujen myötä :--)!
  Purr oot mahtava, ja sullon ihanaakin ihanampi blogi ♥

  //unfinit-e.blogspot.fi

  VastaaPoista
 12. Mä oon ehdottomasti sitä mieltä, että meidän pitäisi alkaa kirjeenvaihtoa. Niin kuin 90-luvulla.

  VastaaPoista