väsymyksestä

keskiviikko 3. lokakuuta 2012Sain tänään peräti kolme postikorttia, pidän kovasti niistä kaikista, mutta tuo kuu-kortti on kyllä helposti yksi hienoimmista korteista, joita olen koskaan saanut!

Kirjoitin syyskuussa 12 postausta, buu minä. Yliopisto vie paljon aikaa, ja surullista on, että pitäisi vieläkin kiristää omaa opiskelutahtiaan. Ei muuten vaan pärjää mukana. Tykkään olla siellä, mutta välillä vaan villasukan neulominen ja Communityn katsominen on niin paljon houkuttelevampaa. Mutta, aion yrittää ryhdistäytyä ja alkaa istumaan kirjastossa noiden monisteideni kanssa!

Ja sitten, kysyisin neuvoa! Kun nyt on alkanut välillä tuntua siltä, etten jaksaisi edes istua sohvalla teekupin kanssa, vaan mielummin nukkuisin kaikki hetket, jolloin vaan millään on mahdollista olla olematta hereillä. Väsyttää vaan niin paljon! Tänäänkin lähdin Skanssiin pyörän kanssa, ja siellä jossain Cittarin maitohyllyn kohdalla aloin epäillä, että pääsenkö täältä koskaan kotiin itse, ilman että pitäisi soittaa isä kuljettamaan minut nuo pari kilometriä.

Minulla on ennenkin ollut tälläistä väsymystä, mutten koskaan olet tehnyt sille mitään suurempaa. Joten siis, jos jollain on omaa kokemusta, niin neuvokaa minua pientä! Voiko johtua siitä, että syö ihan liikaa sokeria? Ja miten siitä taas pääsee pois? Vai pitäisikö mennä verikokeeseen tai jotakin sellaista? Vinkkejä otetaan vastaan, haluaisin elää täysillä!

11 kommenttia

 1. Kyse on syksystä. Olosi paranee huhtikuussa.

  VastaaPoista
 2. Horoskooppisi taitaa olla kalat? Ainakin sen intuitiivisuuden, herkkyyden, psyykkisyyden, kiltteyden, taipuvaisuuden, luovuuden ja sympaattisuuden perusteella, miastrologiatä sun blogistas välittyy. Ainahan ei voi olla varma, mut jos oot kalat, luulen et tää väsymys johtuu vaan huonosto astrosäästä, pitää vaan ootella parempia aikoja (ei ainakaan tällä viikolla parempaa säätä ole tiedossa, oon pahoillani :c). En kyllä tiedä uskotko edes astrologiaan, jotkuthan pitää sitä vaan hömppänä, mut kerroinpa vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on kalat, kyllä!

   en ole oikein astrologiaihmisiä, vankkana luonnontieteilijänä sitä ymmärtää faktoja vähän liiankin hyvin. mutta kunpa olisikin vain niin että astrosää voisi parantua ja olo sen mukana.

   Poista
 3. sama! vitamiinipurkki pitäis varmaan käydä ostamassa aina syksyisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. äiti sano että voisin ostaa sanasolia, sitä mitä aina lapsena juotiin myös! ja se on hirmuhyvääkin ja paljon paljon vitamiineja.

   Poista
 4. heip, kannattaa mittauttaa hemoglobiini, jos noin kovin väsyttää. sinun pienen rautavarastot voivat olla vähissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minä hankin itselleni lähetteen labraan ensi viikolla, että saisi vähän selvyyttä!

   Poista
 5. Kirkasvalolamppu vois auttaa, jos kyse on valon vähenemisestä. En oo itse oikeastaan aikaisemmin tiedostanu että mullekin iskis kunnon syysväsymys, mutta nyt kun on pitänyt lukea ihan tosissaan, oon huomannut että tekisi mieli vain nukkua koko ajan. Tämä väsymys on nimenomaan alkanut syksyllä, että ilmeisesti se johtuu valonpuutteesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nuo lamput taitaa olla vaan kovin kalliita! mutta nyt kun tuli tämä valoasia puheeksi, niin muistin että kaveri sanoi talvisin käyvänsä uimahallissa valoterapiassa, siellä kun valoa riittää ja vesi terapoi muutenkin!

   Poista
 6. kilpirauhanen ja hemoglobiini ehdottomasti kannattaisi tarkistaa.
  tai sitten vaan ostat purkin rautaa ja muutaman päivän päästä pitäisi jo helpottaa, jos siitä on kyse.

  VastaaPoista
 7. jos syöt liikaa sokeria, se voi oikeasti väsyttää. mun äitillä on diabetes2 ja vähänenkin määrä sokeria saa sen yleensä menemään päiväunille. en oikeestaan paljon tiiä onko se totta, mutta oon ite havannoinu että jos syön sokeria paljon väsähdän itekkin, mutta mun diabetes ei ainakaan vielä oo puhjennut :D aina kannattaa vähentää herkuista ja nauttia niistä sitten täysin siemauksin, vaikka kerran viikossa vain:)

  VastaaPoista