siitä mikä elämässä on tärkeintä

keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Aamulla peittojen alla kävin läpi sitä tavallista keskustelua itseni kanssa. Sitä, jossa ensin tunnustelee hiuksiaan ja päättää, että kyllä illallakin ehtii suihkuun. Sitä, jossa ymmärtää, että kyllä aamiaisen voi korvata Calonian kahvilasta kiireessä ostettavalla kokispullolla. Sitä, jossa loppuvaiheessa miettii, että miten helposti yöasusta saa muokattua päiväasun.

Nuokuin ja nuokuin, ja jossain vaiheessa postikorttiseinältä tippui otsaan kortti: Wenn dir das Leben Zitronen schenkt, mach Limonade draus! (When life gives you lemons, make lemonade out of them!)

Hittoon lineaarialgebran luento, minä teen limonadia! Vertauskuvallista tosin, mutta limonadi mikä limonadi. Limonadi sanoi, että nuku nyt hyvä ihminen, kun niin kovasti nukuttaa. Ja mikä todennäköisyys oikeasti, että juuri tuo kortti tippuu seinältä minun otsaani! Kyllä oli suuremmat voimat nyt mukana.Tässä on Aurajoen rantaa joskus iltapäivällä. Selviydyin kyllä toiselle luennolle ja tonnikalatortilla-lounaalle, mutta kaipasin keskustaa, kivitaloja ja kahviloita. Oli hassu ilma - aurinko paistoi ja samalla tihkutti vettä.

Se oli kauneinta mitä olen nähnyt pitkään aikaan. Sitä elämän limonadia, luulen.Tässä on villasukat vähän liian isoissa kesäkengissä. Päätin olla trendsetter. Myönnettäköön tosin, että hetken aikaa epäilin, että meneeköhän tämä nyt kuitenkaan siihen oivalliset tyylioivallukset -kategoriaan. (Menee, sanon minä.)


4 kommenttia

 1. Kauniita kuvia!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Jemina.
  Hei.

  Olen lukenut blogiasi jo pitkään ja inspiroitunut siitä ihan valtavasti! En kuitenkaan oikeastaan koskaa vielä ole uskaltautunut kommentoimaan..
  Kuitenkin!

  Olen tehnyt paljon asioita, ihan vain siksi koska sinä olet kertonut tehneesi jotain. (Ostin mm. juuri tuon edellisessä postauksessasi mainostaman lehden, hii!)

  Nyt vain halusin sanoa, että vaikutat niin hienolta ihmiseltä! Kerrot asioita kauniista, jopa ikävistä ja vaikeistakin. Tuntuu, että sinunlaisesi ihminen minä haluaisin olla.

  Oikein superhyvää loppuviikkoa ja tulevaa syksyä ja talvea!
  - Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura puki sanoiksi munkin ajatukseni. Komppaan.

   Poista
  2. voi hassut, minä menen ihan hämilleni!

   tuitui jatkakaa lukemista, luvassa ainakin räntäsadetta ja tuhansia teekuppikuvia

   Poista