suloisista säilytysratkaisuista

tiistai 9. lokakuuta 2012

Tilannehan oli näiden kirjeilytilpehöörien osalta sellainen, että jokainen leimasin, teippi, narunpätkä ja tarra-arkki lojuivat epämääräisissä kasoissa ympäri tuoleja, hyllynreunoja ja rojupurkkeja (onhan muillakin näitä kippoja, joihin on niin ihanan helppo siivota kaikki pieni pois silmistä...). Kotikotona reilu kolme kuukautta (!!!) sitten minulla oli sellainen hieno lipasto näille, mutta se jäi sinne Eveliinan käyttöön.

Olin pohtinut säilytysratkaisua jo pidempään, mutta en ollut onneksi hyväksynyt aikaisempia ideoitani. Nyt kun viikonloppuna Maijan kanssa selailimme postikorttiblogeja, törmäsimme tähän A Flood of Memories -blogin korisysteemiajatukseen. Tuo bloggaaja on käyttänyt Ikean Antonius-korikkoa, ja minäkin meinasin lähteä hakemaan samanlaista. Onneksi päätin kuitenkin mukavuudenhaluisena katsoa ensin keskustan tavaratalot läpi.Sokoksella ja Stokkalla ei ollut tarjota minkäänlaista vaihtoehtoa, itse asiassa säilytysasia-valikoimat olivat muutenkin melko onnettomat, mutta Anttilan kodinosasto ilahdutti taas kerran (paras lankavalikoima, paras keittiötarvikevalikoima, kankaitakin jopa! ja plussatarjoukset!!!) laajuudellaan. Näitä kärryjä oli montaa erilaista, ja tätä minun valitsemaa malliakin vielä monessa eri värissä. Punainenkin olisi ollut ihan hirveän kiva, mutta leijonankeltainen on aina leijonankeltainen.
Järjestelin pienimpiä juttuja söpöihin lintumukeihin, vihdoinkin nekin pääsevät edes jollakin tavalla esille. Kynät ja isommat leimasinarkit löysivät paikkansa keltaisesta peltipurkista, ja muille pikkujutuille nappasin Anttilasta mukaan myös muutaman tuollaisen ihan tavallisen säilytyskorin.Isommille jutuille ja paperinpalasille sai hyvän säilytyslokeron hiustenkuivaajan myyntipakkauksesta, päällystin sen yksinkertaisesti vaaleanpunaisella lahjapaperilla ja kiersin washiteipillä muutaman koristeraidan ympärille. Helppo, mutta äärimmäisen suloinen!
Kärry maksoi 18,95e, pienet siniset korit 0,99e kappale. Samaa kärryä oli myös ainakin punaisena ja limenvihreänä, ja jollen ihan väärin muista, niin myös turkoosina. Turun Anttilassa on ainakin minun mielestä aina ihan hirveän kivat myyjät, varsinkin siellä kodinosastolla, menkää sinne!

7 kommenttia

 1. oiii näyttääpäs suloiselta! ajattelin itsekin aloittaa post crossingin piakkoin, toivottavasti mulla ois joskus yhtä ihanasti seinä täynnä kortteja :)

  VastaaPoista
 2. Uiuiuiui just niin toi on niin sulone!
  Ja noi kaikki jutut tuolla kärryssä, mä voisin tältä istumalta rientää sinne nypläämään noita ja juomaan teetä ja kaikkee.
  Mä voisin hommata samanlaisen, ihan vain sinun inspiroimana : ) ♥

  VastaaPoista
 3. Jos kaipaat vaihtelua Anttilan tarjoamiin Novitan lankoihin, käväise Humalistonkatu 1:ssä Lankamaailmassa ;)

  VastaaPoista
 4. toihan on vaik kuinka hieno ja kätevä! Paljon hienompi sulle tuo ko mitä toi ikean juttu olis ollu :)

  VastaaPoista
 5. Mulla on kaksi melkein tuollaista kärryä, kirpparilta molemmat :) toinen vaaleanpunainen ja toinen mintunvihreä, mulle on tullut joku pastellibuumi.. ne säilöö mun keittiöpurkkeja sun muuta, kaappitilaa kun on kurjan niukasti :(

  VastaaPoista
 6. Mulla oli tollanen joskus, tosin musta. Eikä se tainnu olla ees mun vaan säilytyksessä mun huoneessa vain, mutta kuitenkin. Katoin tuollaista juuri samanlaista keltaista eilen Anttilassa kun ostin kasan lankaa, haluaisin tuommoisen kans! Ja tarttisinkin, ehkä jopa kaksi. Näyttää ihanalta ja nyt haluun vielä enemmän tuollaisen!

  VastaaPoista
 7. voi meillä oli tuommoinen kun olin pieni !! mutta punainen, se toimi minun leikeissäni hienona kerrossänkynä nukeille hihe

  VastaaPoista