the simple things 2 ja jotain kuulumisia

tiistai 16. lokakuuta 2012Cittarissa oli ruusuniput tarjouksessa, joten oli lähes pakko napata suloisen pinkki kimppu ostoskoriin. Oli myös äärimmäisen ihana tunne katsella sitä pyöränkorissa, kun muuten oli pimeää ja harmaata. Sopiva maljakko syntyi lasisesta appelsiinimehupullosta, jota koristelin washiteipillä.
The Simple Thingsin toinen numero ilmestyi tänään, ja se on kertakaikkisen ihana. Haluan pyöräretkille villapaidassa! Haluan leipomoon! Haluan kiertää kirpputoreja! Haluan leipoa teen kaveriksi kakkua! Haluan kirjoittaa oman My day in cups of tea -osioni! Haluan lisää viherkasveja! Haluan olla kotona!VR:llä oli huippuäkkilähtöjä, ja minä suuntaan Even kanssa Helsinkiin lauantaiksi. On ehkä vähän hölmöä lähteä kuudeksi tunniksi, mutta elämän pitääkin olla vähän hassua. Junat maksoivat viisi euroa per suunta, joten budjetissa on sopivasti tilaa kivalle ruualle. Osaisiko joku vinkata jostakin kivasta ravintolasta, joka ei olisi mäkkäri ja joka olisi kuitenkin kivan edukas. Sellainen erilainen-pieni-kiva, lähellä ydinkeskustaa. Muita vinkkejä ei hirveästi kaivata, kun aikaa tosiaan on noin rajoitetusti. Aiotaan vaan kiertää kivoja kauppoja ja päivittää Instagramia, hehee, mutta jos jollain on jotain ehdottoman kivoja ajatuksia, niin otetaan vastaan!

12 kommenttia

 1. Miten saat tuon sun pienen (en kyllä tiedä minkä kokoinen se on) kämpän pysymään noin siistinä, että siellä kehtaa kuvatakin ;___; kadehdin

  VastaaPoista
 2. http://www.grandelicato.fi/

  Tietenkin.

  VastaaPoista
 3. mistä ostat ton the simple things- lehden? vaikuttaa ihanalta! :---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.lehtipiste.fi/fi/aikakauslehdet/487456/The+Simple+Things/

   tuohon hakuun voi laittaa oman kaupunkinsa niin tulee myyntipisteet! täällä turussa löytyy isoista marketeista ja keskustan kirjakaupoista : )

   Poista
 4. Hei mäkin tulin kysymään, et mistä tuon ihan lehden löytää! Aion metsästää sen tänään käsiini:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.lehtipiste.fi/fi/aikakauslehdet/487456/The+Simple+Things/
   tämä sinullekin :)

   Poista
 5. Kampin kauppakeskuksesta löytyy yksi ihana kiinalaisravintola, nimi on Empire Plaza. Ruoka on ihan älyhyvää ja palvelu ihan ensiluokkaista :)

  VastaaPoista
 6. Nepalilaisravintola Satkar Tennispalatsin kulmalla on mun vakkaripaikka. Ydinkeskustassa ei taida hyviä intialaisia olla, mutta nepalilainen on tarpeeksi lähellä. Tosi tunnelmallinen ja tosi hyvää, suht edullista ruokaa ja ainakin eroaa mäkkäristä. Suosittelen! http://www.satkar.fi/

  VastaaPoista
 7. Ravintolavinkki!

  http://www.kitch.fi/

  En tiedä onko tää teidän budjettiin sopiva, hinnat näkyy tuolta sivuilta. Varsin soma paikka retrosisustuksineen (!!). Sijainti keskustassa, mutta mukavasti vähän syrjäisemmässä kadunkulmassa.

  Myös Gran Delicatoa suosittaisin itse, vaikka en ole koskaan siellä sapuskaa syönyt. Sisustus on kuitenkin ihanan kreikkalaishenkinen ja siellä tarjottava latte erinomaista. Varmaan ruoka jatkaa samaa linjaa.

  VastaaPoista