kirjeistä ja muistikirjoista

tiistai 23. lokakuuta 2012

Kirjoitin tässä illalla muutaman kirjeen, ja kuuntelin One Directionia ranskalaista taidemusiikkia. Pieniä kirjeitä ja kortteja lähti tällä kertaa Japaniin, Puolaan, Hollantiin, Jenkkeihin, Venäjälle ja Turkkiin. Ja niin, Suomeen tietysti myös (Järvenpää, oletko valmis!).

Tässä vielä kuva ihanista muistikirjoista, jotka ostin viimeiseksi Helsingistä, siitä pienestä kirjakaupasta Rautatieasemalla. Nuo on pokkarikokoisia ja pokkarimateriaalia, mutta kuitenkin ovelasti muistikirjoja. Näillä oli hämmentävän ihana hinta, 2,90 euroa kappaleelta, joten ostin kaksi. Valikoimaa oli enemmänkin, mutta nämä printit kolahtivat minun sydämeeni kovimmin!

"In this collection of note books we introduce fresh and exciting designers from the three countries where Pocket Shop is located; Sweden, Germany and Finland." Täältä löytyy koko kansivalikoima: pocketshop.se.

5 kommenttia

 1. Oooooooo kuka ostais mullekin tuollaisia ihania! Tuo vasemmanpuoleinen suorastaan huutaa NaNoWriMo -muistiinpanoja! Kerro kiltti että noilla on nettikauppa *koiranpentuilme*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuosta linkistä pääsee nettikauppaan, nuo on 29 kruunua kappale siellä! en tiedä postikuluista mutta on kyllä varmaan niiden arvoiset :)

   ihan mielettömän kivat kirjat on.

   hmm hmm pitäisiköhän munkin osallistua nanowrimoon, olen tässä pohtinut asiaa.

   Poista
  2. Oho. Kato kun olin niin tohkeissani tuosta kuvasta etten sit malttanu lukea loppuun asti saati klikata linkkiä. :D

   Poista
 2. Sinun blogisi on niin ihana, inspiroiva ja aurinkoinen! ja aivan ihastuttavat vihkot :), varsinkin tuo punainen

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihania kuvia sun blogissa on! Rakastan noita kirjeitä! On niin ihanaa, että joku viittii vielä nähdä noin paljo vaivaa! :- )

  VastaaPoista