pelasta tunturikettu (ja minut)

torstai 11. elokuuta 2011

Yleensä minulla on ollut se linja, etten pyytele anteeksi kirjoituksieni tylsyyttä tai niiden ilmestymisen harvuutta, mutta nyt kyllä täytyy sanoa, että joo, on tylsää.

Mutta, onko joku ostanut tuon valkoisen Save the Arctic Fox Kånkenin? Tai tietäisikö joku jonkun joka olisi omistaisi tuollaisen? Minua niin houkuttaisi käydä hakemassa tuo reppu (on niin ehdottoman upea!!!) vihreän ja punaisen kaveriksi, mutta pelottaa, että tuo on viikossa ihan musta ja likainen. Jos jollain olisi kokemuksia niin olisin ehdottoman kiitollinen.

Ja jos joku ei ole käynyt näitä eräretkikaupoissa vielä hypistelemässä, niin kerrottakoon, että tuo väri on todellakin valkoinen. Ei tuo kuvan harmaa vaan ihan oikeasti valkoinen.

Jokaisesta Save the Arctic Fox -repusta menee 10 euroa sen fjällrävenin auttamistyöhön. (Niitä tunturikettuja on oikeasti olemassa.)

11 kommenttia

 1. nuo reput on kyllä jotenkin hellyyttäviä ! ja hyvällä asiallakin hihi.
  ps. kotiutin matildan !! se on aika hauska

  VastaaPoista
 2. oi oi oi, hei. täällä yksi valkean kettutyttörepun (onnellinen) omistaja!

  ostin valkean rakkausrepun vihreänharmaan kaveriksi joskus keväällä, enkä oikein ole osannut päästää sitä silmistäni sen jälkeen. onhan tuo nyt jo vähän elämää nähnyt, muttei missään nimessä likainen! muutama lika siellä täällä yhteisistä nurmikkohetkistä muistuttamassa, mutta suurin osa tahroista lähtee ihan rätillä :)

  VastaaPoista
 3. ainii... joooos sun reppuset ei mahu sun kapsäkkii, ni mä voin vartioida niistä yhtä vuoden ajan ;) Musta tuntuu, etten voi muuttaa Turkuun ilman semmosta reppua :DDD eli vie se reppu postiin ja laita se silleen et vastaanottaja maksaa (vink vin) t. Riinasi

  VastaaPoista
 4. ee: mahtaa matilda olla nyt onnellinen hamonen.

  anonyymi ketturepun omistaja !!!: jeeeeeeeeee kiitos

  anonyymi riina: KAIKKI MAHTUU !!!!!!! mut oot oikeassa, oot turussa ihan nolla jos sulla ei oo fjällrävenii

  VastaaPoista
 5. Mä niin tarvitsen tuollaisen! En kylläkään ehkä valkoista, mutta siis oikeasti: HALUAN, ja oon halunnut jo vaikka kuin kauan. Ja kaikista eniten ärsyttää että joskus iäisyyskauansitten meidän isällä tai äidillä oli tuollanen mutta NE HEITTI SEN POIS muuton yhteydessä. EN VOI TAJUTA.

  VastaaPoista
 6. Heei aika asiaan kuulumaton juttu, mutta ootteko pesseet kånkeneitanne pesukoneessa? tai yleensäkään vedellä? Pesulapun mukaanhan ei sais, mutta kun tämä nirppanokka niin haluais..

  P.S. Sulla on aikas kiva blogi!

  VastaaPoista
 7. emmesyys: on kyllä niin sen rahan arvoinen reppu ettei mitään rajaa. onhan noi tietysti vähän massajuttu mutta en minä ainakaan vielä ole törmännyt toiseen yhtä kätevään ja näppärään malliin. tuo on siro ja silti sinne uppoaa kaikki mitä ihminen tarvitsee.

  hille: you're more than welcome!

  hilla: olen pessyt käsin kyllä joskus. vatiin vaan ja jotain pesuainetta perään. ps kiitos ♥

  VastaaPoista
 8. Minäkin haluan pelastaa tunturiketun!
  Mutta kun valkoinen reppu ei vain ole minua.
  Vaikeaa, vaikeaa.
  Onneksi on sentään musta kettu selässä ja keltainen haaveissa. Ehkä pelastan jotain muuta.

  VastaaPoista
 9. näin noit just niin oli ihan valkone ja ihan sairaan kiva!

  VastaaPoista
 10. miia: voit pelastaa tunturiketun seuraavalla tavalla: osta reppu, lähetä minulle. pelastat samalla minut.

  mona: noi on niin tyylikkäitä !! samalla tollei uu khuul mut sillai tosi stylish

  VastaaPoista
 11. sulla on kyllä maaginen matkalaukku. T. Riina

  VastaaPoista