mummilassa

keskiviikko 3. elokuuta 2011Mummilassa syödään liikaa, noukitaan monta litraa punaisia viinimarjoja ja hämmästellään äidin ja mummin yhdennäköisyyttä. Tosin minut pitää jo lukea tuohon joukkoon. Haluaisin meistä kolmesta valokuvan, mutten uskalla pyytää.

Mummilassa ei välttämättä pestä tukkaa muutamaan päivään, joten kaupungille naamioidutaan huiviin. Kaupungilla käydään Vapaa Valinnassa, Superissa ja Kirjakellarissa. Viimeisestä ostin vihdoin ensimmäisen Harry Potterini. Olen nyt ehtinyt lukea sitä korkeintaan kymmenen sivua, enkä voi olla pohtimatta mikä minua on pidätellyt kaikki nämä vuodet. Miksi en ole avannut Philosopher's Stonea aikaisemmin? Ehkä nyt on aika. (Tosin epäilen, että ne normikannet ovat saattaneet vaikuttaa asiaan. Minusta ne ovat aivan hirveitä, ja tämän version yksinkertaisuus puhutteli minua paljon kovempaa.)

Mummilassa yövytään puorissa, ja sängyillä on epämääräinen kokoelma petivaatteita eri vuosikymmeniltä. En edes halua ajatella mitä näissä saattaa olla, aina ne ovat yhtä mukavia ja lämpöisiä kuitenkin.

Mummilassa käytetään vanhoja muovipusseja, joiden hintatarrat on leimattu tammikuussa 1998. Siitä on melkein 13 vuotta.

Ja kyllä, olen koonnut taustakuvakseni ikään kuin ihannekirjastopojan kaavan.

4 kommenttia

 1. eivaan just ne normikannet on parhaat! ite kuvittelin harryn ja kumppanit juurikin sen näköisiksi ku viisasten kiven kanteen piirretyt. tosin sä taidatkin olla niin nuori (?), että et heti alkanu lukemaan pottereita kun ne ilmestyi.

  VastaaPoista
 2. ihanaa, että oot löytänyt nyt tiesi potterin maailmaan!! :-))

  VastaaPoista
 3. oho luet potteria! HYVÄ JEMU SIVISTYKSEN PARIIN

  VastaaPoista
 4. Jos noi sun arskat eli aurinkolasit on henkkismaukkiksesta eli henkkamaukasta eli hoo et ämmästä niin ne on samat, mitkä ostin tänään kolmatta kertaa tän kesän aikana. Ekat meni katki ja tokat heitin tänään autotielle ja tuusannuuskaksihan ne meni. Tänään sain niistä paljousalennusta ja ne makso EURON!!! ois ehkä pitänby ostaa viidet saman tien ku hajotan niitä harvaseviikko. terveisin riina

  VastaaPoista