Nyon

torstai 25. elokuuta 2011


En taida haluta kotiin täältä ainakaan ihan vähään aikaan. Hain tuosta jäätelöpaikasta liian kallista jäätelöä ja söin sen tuolla viimeisen kuvan pienen niemen päässä! Ja katselin Ranskaan järven toiselle rannalle.

Täällä ehkä on hassuinta se kuinka nopeasti pimeä tulee illalla. Siksi näissäkin kuvissa on niin eri valoisuuksia vaikka ne on otettu ihan parin tunnin sisään.

Työpäivät eivät oikein tunnu työpäiviltä, ei ainakaan sen jälkeen kun tulin kehittäneeksi täydellisen puujunaratamallin. Ihan mikä tahansa ratamalli ei käy, koska minä en taivu neljäsosaneliömetrin tilaan ratojen keskelle. Salaisuus piilee siinä, että pitää tehdä mahdollisimman ulkomitoiltaan mahdollisimman kapea ja pitkä rata, jotta sen ympärillä pystyy leikkimään makuullaan (ja sulkemaan silmänsä 20 sekunniksi sinisen linnan takana ennen kuin raitapaitapoika hyppää selän päälle). Kun vielä saa yhdistettyä tähän niinkin maagisen jutun kuin tiukat ympyrät ja pitkät suorat, niin lopulta saa istua itse sohvalla ja miettiä ostaako ne H&M:n sinapinkeltaiset housut huomenna vai ylihuomenna.

Ja tosiaan, tuolla ensimmäisen kuvan laivalla pääsee Ranskaan vartissa.

...
ps, yläreunan linkkeihin on ilmestynyt minun tumblr-sivu. postaan sinne kuvia minun lempiblogeista joten kuvissa on aina kunnon lähteet. ja sitä paitsi, aika hyvä paikka löytää uusia blogisuosikkeja ;).

8 kommenttia

 1. olen tässä nyt huokaillut kuinka kaunista siellä on.

  VastaaPoista
 2. Voi että on kauniita kuvia ! Mutta niinhän sun ottamat kuvat aina on. : )

  Tässä vaan haaveilen että parin kuukauden päästä ehkä minäkin pääsen ihailemaan muutakin kuin Nousten Nummea ja peltoja.

  VastaaPoista
 3. junat on kyllä loistava keksintö! olin päiväkodissa talvella työkkärin kautta harjoittelussa ja vietin ihania tunteja sohvalla makoillen ja kuunnelllen miten kymmenen lasta paini yhden junaradan parissa. riitti kun välillä sanoi, että hampaat irti toisen korvasta niin kaikki oli okei!

  täytyy tulla sinne. liian ihanan näköistä.

  VastaaPoista
 4. Oi, siellä on aivan mielettömän ihanan näköistä! Olet varmaan saanut monet haaveilemaan sveitsistä näillä kuvillasi :')

  VastaaPoista
 5. kateus iskee kovasti kun joudun täällä katselemaan omaa harmaata betoniviidakkokaupunkiani :(

  VastaaPoista
 6. ihana tuo ranskaan menevä laiva!

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. nyyh harmillista kun minulla ei ole kameraa ! jos olisi, niin voisin kirjoitaa blogia ja kuvata mun uudet siniset helmikorvikset sinne ! sitten näkisit ne ! hihiihi ! voisin alkaa kirjoittaman sulle sellaista privaatti blogia ? onkohan privaatti edes sana? hymhym.

  VastaaPoista