i'll be home for christmas, you can count on me.

perjantai 19. elokuuta 2011
Täällä on mukavaa.

Ikävä on kova, tietenkin, mutta oikeasti, Skype on ihan mahtava! Kun saa jutella ihan niinkuin oikeastikin juttelisi. Ja kuulee kaikkea hassua kotoa. Tuitui.

Kirjoitan seuraavaksi listan asioista, joita minun pitäisi hankkia:

- shampoo
- hoitoaine
- hiusharja
- farkkushortsit (täällä oli eilen +32 astetta kun astuin koneesta farkuissa, raitapaidassa, villatakissa, huivissa ja parkatakissa...)
- lisää henkareita
- kesäkengät (täällä oli eilen +32 astetta kun astuin koneesta farkuissa, raitapaidassa, villatakissa, huivissa ja parkatakissa...)
- meikkivoide !!!!!!
- ystäviä
- polkupyörä jos löytyisi jostain kirpputorilta kivaan hintaan
- koreja tavaroille

Eilen tuli heti parempi olo kun kentällä kuului kuulutukset ranskaksi. (Tämä on virallinen selitys, epävirallisempaan versioon sisältyy sanat komea, poika, silmälasit, puhua, ranskaa. Kaikki monikossa.)

ps, myydään helsingin sanomat vuodeksi. koska sitä ylioppilaslahjatilausta ei saa siirtää. eihän nyt kukaan ylioppilas lähde esimerkiksi inttiin tai ulkomaille kirjoitusten jälkeen, eihän

edit, jatkoa listaan:
- pinnejä

4 kommenttia

 1. voi jemina, olen niin onnellinen että olet siellä ja on kivaa !

  VastaaPoista
 2. hei, löysin blogisi bloglovinin sivuilta ja kuinka ihastuinkaan! oletpa suloinen ja mielenkiintoinen tyttö, jään kyllä seuraamaan blogiasi:)

  VastaaPoista
 3. Voi ihana, löysin sun blogin bloglovinista ja jään ehdottomasti seuraamaan! Mulla olis itellä haaveissa muuttaa jossain vaiheessa elämää Belgiaan (koska belgialaiset pojat on ihania vai miten se meni :D)
  Ja kun sivupalkissa kerran on sydän ihan kopioimista varten niin tässä sellane helpottamaan koti-ikävää ♥ :)

  VastaaPoista
 4. jee jee jee

  miten sieltä bloglovinista nyt yhtäkkiä minut niin löytää!!!

  ps ootte kivoja tuitui

  VastaaPoista