mekkotehdas

maanantai 27. huhtikuuta 2015Tänään ostin päiväsairaalan jälkeen Mekkotehdas-kirjan. Kanniston leipomosta hain vielä kauraleivän, kaksi perunarieskaa ja kaksi rahkamunkkia, nam. Kotona reppua purkaessa huomasin leipäpussin ja kirjan selän sointuvan kauniisti toisiinsa. Hymyilytti, tänään on hyvä päivä.

(Pienen kisun piti tietenkin saada päästä haistelemaan paperipussia, miten ihanasti se rapisikaan! Ja mikä parasta, mama ei selvästikään oikein pidä siitä, että tungen nenänpäätäni tähän väliin...)
 

Viikonloppu meni kotia äidin avulla laittaessa. Kevät tulvii sisään puhtaista ikkunoista, sohvalla on taas tilaa istuakin ja puolet vaatekaapista tyhjennettiin äidin kirpputorikasseihin. Vielä olisi vähän työnsarkaa, mutta iltapäivästä annoin itselleni luvan vetää peiton tunniksi päälleni. Tuutsu käpertyi jalkoihin purisemaan ja näin kauniita unia.

Huomenna piirrän kauniin mekon kaavat.

Huomenna olen onnellinen.

3 kommenttia

 1. En kestä kun nämä sinun postaukset on niin ihania ! Mitä muuten oot tykännyt tosta mekkotehtaasta, onks se simmoinen selkeä ja monipuolinen (oon ajatellut, että pitäisi ostaa itselle joku tuommoinen peruskaavakirja, mutta toisaalta toi näyttää aika kivalta.....) :---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aaw kiitos!!

   oon ehtinyt piirtää tuosta vaan yhdet kaavat ja leikata puolet kankaista. varmaankin tässä viikonloppuna teen sen mekon niin laitan sitten enemmän kuvia että miltä näyttää. vähän huolestuttaa kun vaikka tuossa on koot 46 asti niin mittataulukossa senkään koon rinnanympärys ei muka riittäisi mulle. tiedän että mulla on ylipainoa mutta joo, en kuitenkaan ihan niin isona näkisi itseäni. mutta katsotaan miltä mekko näyttää kun saan tehdyksi!

   Poista
 2. Oi, sinulle on jo tuo minunkin himoitsema Mekkotehdas. Haaveilen, että ehtisin surauttaa itselleni sillä Aino -mallilla mekon Soinnun lakkiaisiin. Puuttuu vain kirja, kangas, tykötarpeet ja aika. Onnistunen silti, jollen sitten tilaa yhtä ihanaa Noolani mekkoa, jonka bongasin netistä. Halaus washiteippityttönen!

  VastaaPoista