postiosio 3

tiistai 15. tammikuuta 2013

Heippa voiko tehdä niin et ottaa viidentoista sentin merkin ja sitten ykkösluokan eiku siis kakkosluokan merkki ja sit jos laittais ne sillai yhdessä tiedätkö odotas aloitan alusta siis voinko ottaa kakkosmerkin ja sitten pienen merkin ja sitten tommosen sinisen tarran niin siis onko se sitten kunnolla ykkösluokka onhan aa siis kymmenen sentin merkki okei mut siis niin voi tehdä okei jee otan sit näitä ihania kakkosluokan merkkejä kun oon siis noi ykkösluokan merkit käyttänyt niin monta kertaa jo koskas niitä tulee uusia nuo alkaa jo tylsistyttää tosin noi on ihan kivoja noi kukkajutut aa miten ne nyt maksaa noin paljon ai siinä on kaksi merkkiä siinä arkissa katsoin että vain yksi okei no jos otan ne silti kaikki kun käytän ne kuitenkin joo saanko vielä noita pritio pitiory priti priority tarroja oi että nää on kivoja juu heippa.
Tässä lähtee muutama Postcrossing-kortti (jihuu Malesiaan ja Filippiineille en ole ennen lähettänytkään, tein ihan supersöpöt tietenkin!), pari piristyskorttia ja muutama Random Acts of Smileness-kortti. Yksi vanhainkotiin Norjaan, yksi leukemiasta kärsivälle tytölle Jenkkeihin ja yksi syntymäpäiväkortti pikkutytölle Venäjälle, josta en huomannut ottaa kuvaa ennen kuoren sulkemista :(.

1 kommentti

  1. Kivoja posteja, kiitos kun jaat näitä. Mistä tuo pupukortti on? Hämmentävä ja samalla jotenkin ihana, voisi itsekin ehkä lähettää jollekin tuollaisen. :)

    VastaaPoista