hipsterelämää Turussa: Pieni Kirjapuoti

perjantai 11. tammikuuta 2013

Pieni Kirjapuoti on ihan äärimmäisen ihana pieni putiikki Yliopistonkadulla. Itse kirjoista en osaa oikein mitään sanoa, mutta muusta valikoimasta sitäkin enemmän: vaikeaa on ihmisen tuolta lähteä ostamatta edes yhtä postikorttia.

Ja vaikka saisi jossain mielenhäiriössä päähänsä, että kotona on ihan tarpeeksi postikortteja, tuolta löytyy julisteita, vihkoja, tarroja, leimoja ja kirjepapereita. Joita ei koskaan voi ihmisellä olla liikaa.

Omistajanainen on ihan hirmuisen mukava, tosin nämä kuvatkin otin puolisalaa, kun en koskaan uskalla alkaa jutella, ja puhua blogista. Tuntuu, että en ole mitenkään tarpeeksi merkittävä "saadakseni" tehdä tälläisiä juttuja. Mutta niin, Pieni Kirjapuoti on ihastuttava! Ja muistuttaa minua aina lempielokuvani You've Got Mailin pienestä kirjapuodista.
9 kommenttia

 1. Oi tuollahan pitää käydä, jos eksyn joskus Turkuun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ehdottomasti, sitä paitsi tässä on se hyvä puoli, että tämä on ihan siinä kävelykadulla, ei tarvitse lähteä parin kilsan päähän kuten vaikka polkka jamin kauppaan.

   Poista
 2. kylläpäshän jokainen ihminen on tarpeeksi merkittävä kaikissa niissä asioissa, joita itse haluaa tehdä, ainakin minun mielestäni (vaikkein usein eläkään oman ohjeeni mukaan)

  mutta hei, kuinka ihastuttava paikka!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haluaisin niin paljon tehdä 52 osaisen hipsterelämää turussa -sarjan, lista on jo melkein tehtynä...

   Poista
 3. Ihanan näköinen kauppa! Mulla on myös uusi blogi... http://seaside-view.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aivan ihana paikka on! taas uusi blogi hihi, näyttää aina hyvältä! <3

   Poista
 4. löysin sun blogin tänään, tää on ihana ja sinäkin oot ihana! tuli niin hyvä mieli, varisinkin se liukuporras tarina :) ps. oon fanittanu koko illan olavi uusivirran uutta biisiä Tie Etäisyyksiin ja oon rakastunut. Kuunteleppa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi ihanaa! ihana kommentti, täytyykin kuunnella tuo biisi, olavi on ihana!

   Poista
 5. mennäänhän jemina tuonne sitten kun tulen turku seikkailulle

  VastaaPoista