tässä ovat Eerika ja Paavo

keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Minä muistan Eerikan jo Galleriasta, ja kuinka aina ihailin hänen kiharoitaan ja vaatteitaan. Sitten Galleria kuoli, ja tilalle tuli blogit. Ja niin minusta ja Eerikasta tuli ystävät.

Minusta on kivaa, että Eerikan kanssa voi olla ihan hiljaakin, jos huvittaa. On suloista nähdä, miten Eerika rakastaa Paavo-kisua niin paljon. Eerikan kanssa voi puhua bloggaajista ihan kuin ne olisi meidän parhaita ystäviä. Eerikalla on aina hienot vaatteet päällä, ja silti se pitää minuakin somana tyttönä. Eerika aikoo tulla Tampereelta asti minun tupareihin, mikä on minusta melkoisen mieletöntä.

5 kommenttia

 1. sinä hassu suloinen tämmöisiä kirjoittelet ! ♥

  VastaaPoista
 2. voi te olette niin suloisia tyttöjä! :)

  pst, heihei! sain tuommoisen iphonen ja tuo sinun söpö kisu mikälie kuoresi on niin valloittava! haluaisitko kertoa mistä olet moisen hommannut? 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi kiitos. eerika on somempi.

   ja nämä on aika samanlaisia http://viewitem.eim.ebay.fi/3D-COCO-Cat-With-Ear-Cute-Soft-Silicone-Skin-Back-Cover-Case-For-iPhone-4G-4S-UK/370623986445/item, en ihan täsmälleen samanlaista löytänyt näin äkkiseen

   Poista
 3. teen tyttöystävälleni syntymäpäiväkorttia ja leikkelen vanhoja trendi-lehtiä. sinä lokakuussa 2010. minäkin pidän siitä miten hiuksesi kihartuvat sateessa. olet hurmaava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi siitäkin on jo niin kauan!! hassu ajatella.

   kiitos paljon<3

   Poista