huivilöytö (ja tahaton oodi eeva kolulle)

perjantai 6. heinäkuuta 2012


Melkein uskallan luvata, että jatkossa tällä palstalla tullaan näkemään myös pukeutumisjuttuja entistä enemmän. Tähän innostaa uusi vaatehuone ja kivempi ympäristö kuvailla juttuja. Lisäksi kaupungissa inspiroivia ihmisiä tulee koko ajan vastaan, vaikkei raahautuisi muuta kuin lähimarkettiin. Vaikka muuan jumalainen Eeva Kolu nosti cittarin viehätysvoimaa aika mitalla, voidaan ihan kaikenkaikkiaankin sanoa, että Turku innostaa ihan eri tavalla kuin entinen metsäseutu tuulipukuineen.

Mutta niin, nyt tähän huiviin, jota en tarvitse, mutta jonka kyllä mieluusti haluaisin. Se kiinnitti huomioni Espritin mallinuken päällä, mikä oli uusi kokemus jo sinänsä - en ole pitänyt itseäni esprittyyppisenä ihmisenä, mutta ehkä olen aikuistumassa - ja nyt haaveilen parista setelistä, joissa lukisi, että ei missään nimessä saa käyttää mihinkään järkevään.

Haluan vielä todeta, että suuret tunteet Eeva Kolua kohtaan ovat aivan yleisiä ystäväpiirissäni. Lisäksi aiemmin samalla viikolla söimme samaan aikaan Ikeassa hot dogeja, enkä enää koe minkäänlaista syyllisyyttä siitä, että välillä poikkean Ikeaan ihan vaan niiden vuoksi.

1 kommentti

  1. näin sä käännät veistä mun haavois. meen lukee kaikki mitä rakasin. ekasta postauksesta vikaan. saatana

    VastaaPoista