kikkarahiuksista ja unelmista

lauantai 7. heinäkuuta 2012

Roosa Onnea on...-blogista haastoi lukijansa vastaamaan näihin yhteentoista kysymykseen, ja kun nämä nyt sattuivat olemaan näin somat, niin pakkohan näitä oli alkaa miettiä! Väliin pari kuvaa sukukekkereistä, joissa tänään söin ihan liikaa juustokakkua.

1. Mikä on paras tunne maailmassa?
Nukahtaa sellaisen pojan viereen, josta ihan oikeasti välittää ihan hirveän paljon. Voisin tietenkin valehdella tähän kohtaan jotakin erikoisempaa, mutta asia nyt vaan sattuu olemaan näin.


2. Miten määrittelisit sanan unelma?
Unelma on sellainen asia, jonka ihan hirveästi haluaisi toteutuvan, mutta jonka eteen ei voi varsinaisesti tehdä ihan hirveästi itse töitä. Voi tietenkin pyrkiä kohti niiden saavuttamista, mutta loppujen lopuksi maailmankaikkeus joko antaa niiden tapahtua tai sitten ei.

3. Mikä on avaruus?
Haluaisin olla ihminen, joka ymmärtäisi edes pienenpienen osan siitä, mitä tutkijat ymmärtävät maailmankaikkeudesta ja avaruudesta (ja nekin ymmärtävät arviolta vain muutamia prosentteja kaikesta tästä meitä ympäröivästä). Mutta koska en ole, niin vastaan, että avaruus on Jumalan tajuttoman hulppea kotikartano.

4. Miksi tähtiä katsellessa tuntuu niin kovin pieneltä?
Kai sitten siksi, että Jumalan kartanon terassin tunnelmavalojenkin on pakko olla valtavan kokoisia.

5. Mitä haluaisit kaikkein eniten maailmassa?
Varmaankin sen pojan, jonka viereen saisin nukahtaa.

6. Mikä auttaa parhaiten kun olet surullinen?
"Bic Mac -ateria plussana, light-kolalla ja hampurilainen ilman juustoa, kiitos. Tai no hei, laita vielä tommonen McFlurry Smartiesseilla."


7. Missä laulussa on kivoimmat sanat?
Minun kesämusiikkia on monta vuotta jo ollut Humane ja Teleks. Niihin molempiin liittyy sekä itku- että onnimuistoja, ja tähän kohtaan valitsen ehkä Teleksin Lumpeenkukan.

Sinä olet kaunis kuin lumpeenkukka, lähiön poika on aivan aseeton. Huntusi viljan vaalea tukka, ympärilläni kun se hämärässä on. Sinä olet kauneinta mitä maa kantaa, koivuja vasten kun kanervikko soi. Minä olen etsinyt kauan tätä rantaa, sattuma suviyössä meidät yhteen toi.

8. Miksi junalla matkustaminen on niin kivaa?
Koska siellä on niin kaikenlaisia ihmisiä matkaseurana. Junassa ei myöskään tule huono olo sillä tavalla kuin vaikkapa bussissa! Yleensä samaan vaunuun sattuu ainakin yksi hurmaava lapsi, jolle hymyily tekee matkailusta vieläkin kivempaa.

9. Mietitkö koskaan, mitä ihminen, jonka joskus tapaat ja josta tulee sinulle hyvin tärkeä, tekee juuri nyt?
En, mutta nyt mietin...

10. Mikä saa sut hymyilemään? Ja hymyiletkö koskaan ilman syytä? :)
Viime aikoina minut on saanut hymyilemään esimerkiksi valkoiset neilikat, kotipihan valtavat pionit, tänään juhlissa syöty juustokakku, pieni ritarihattuinen poika, sen paperimiekka, siirtolapuutarhan ohi kävely, unelmien toteutuminen, kihartuvat hiukseni, kiva lenkkiappsi ja Lidlin myyjäpoika, joka pyöritteli aina niitä liukuhihnan kapuloita sirkusmaisesti sillä aikaa kun asiakkaat puuhailivat korttipäätteen kanssa. Se oli vaan jotenkin niin piristävää!

11. Ja näin loppuun, linkkaa joku kiva kuva weheartit.com:ista :)

4 kommenttia

 1. hiuhiu olet söpö <3 olin tänään pitkästä aikaa turussa ja hansa-keskuksessa ajattelin: jos se jemina tuossa rusetti-liikkeessä nyt selailisi postikortteja, olisi turku-elämykseni mitä mahtavin. vaan et selaillut, höh! :> mukava elämys oli siltikin, kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi enpä selaillut vaikka usein selailenkin! siellä on kyllä tosi kivoja kortteja, ja vielä niin paljon! eikä minun näkemiseni ole kovinkaan hohdokasta... tämän olen todennut useasti peilin edessä.

   Poista
 2. Ihastutat minut aina tällä blogilla!

  VastaaPoista
 3. hehe saa napata kysymykset! tosin ne eivät ole minun vaan Roosan. kiitos!

  VastaaPoista