olisi vähättelyä sanoa elämääni onnelliseksi

maanantai 30. heinäkuuta 2012


Sain yhtäkkiä kivan työn loppukesäksi, heihei rahahuolet. En osaa vielä valmistaa kaurapuuroa niin etteikö se tahrisi koko mikroa, joten kippaan sen uudelle lautaselle (koska reunoilta likainen lautanen ei kerta kaikkiaan tule kysymykseenkään, ne elämän pienet ilot hei).

Hesaria tullee vielä kuukauden päivät, sen jälkeen on ehkä tilattava ainakin sunnuntainumerot. Hello-kyltti on kiinni väliovessa, se ei siis ole kulkuesteenä tuossa. Basilikaa olisi kaiketi pitänyt välillä vähän harventaa, mutta toimiihan se noinkin. Täti lähetti minulle huonekasveja, enkä voisi olla iloisempi.

1 kommentti

  1. nämä sinun asuntokuvat aiheuttaa minussa niin järjetöntä kateutta (mitä en yleensä harrasta) että minun pitäis bannata täältä :D silti käyn täällä kyylimässä vähintään kolmesti päivässä. en oikeastaan ollu ennen edes ymmärtäny miten voi olla onnellinen tuntemattoman ihmisen puolesta mutta nyt olen kyllä hurjan ilonen että siulla on vihdoin oma hieeno koti jossa voit olla onnellinen :) tuonne on varmasti hyvä kirjastopojankin sitten joskus tulla kyläilemään!

    VastaaPoista