oh so pretty

keskiviikko 25. heinäkuuta 2012En ole koskaan ollut yhtä onnellinen kuin olen täällä pyykätessäni.

Pakastin tarjousnugetteja pahan päivän varalle, leivoin sämpylöitä ja lisäsin vettä neilikoille. Kuuntelen Norah Jonesia, josta tulee mieleen Sveitsi-muistot, mutta enää en itke niiden perään. Sen sijaan olen onnellinen, että saan taas olla kaupungissa.

Käytin Plussa-setelini leffassa käyntiin (keskiviikkoisin pääsee!), ja tykkäsin hirmuisesti What to expect when you're expecting -pätkästä. Kotimatkan suunnittelin perheen perustamista, mutta jääköön muille vielä hetkeksi. Nyt on vaan niin hyvä olla nuori ja vapaa ja todella rikki.

13 kommenttia

 1. Voi, älä sinä kiva tyttö polta kynttilöitä pilttipurkeissa! :( vaarallista, ku voivat posahtaa säpäleiksi ja siitä ei kiva seuraa.. terkuin, kokenut sen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mitä !!! onneksi kerroit huhu

   mutta miten aina kaikissa tumblr-kuvissa on kynttilöitä jam jareissa

   Poista
 2. en kestä katsoa näitä merkintöjä sun kodista! sain pari päivää sitten oman kodin turusta ja en millään malttaisi päästä sinne jo sisustelemaan. ensi kuulle on kuitenkin kaksi kotia, turku ja tampere, ja toisaalta vähän tekee pahaa sanoa hei hei't ensimmäiselle omalle kodilleni. turku odottaa kuitenkin! ja toivottavasti siitä kodista tulee edes puoliksi yhtä mahtava kuin sinun.

  tämä on siis salainen pyyntö kotikuville. vaikka en tätä myönnäkään! tietenkään. jos muuta luulet niin väärin olet lukenut jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. syksyllä menemme sitten kahville! tai teelle tai mehulle tai mitä vain!

   eikä turussa voi olla ei-mahtavia koteja sillä turku on mahtavin!!

   Poista
 3. voi kun siulla on huisin kivan näköinen koti! juuri semmoisia juttuja ja värejä joista tykkään. eikä tämmöiset kotikuvat helpota yhtään miun muutto-omaan-uuteen-kotiin- kuumetta, kun syksyllä on tarkoitus lennähtää tampereelle päin. mutta niin, kotikuvia lissee! :---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon, täällä on kyllä hyvä elää! minä en voisi elää missään valkoisessa kodissa joten paljon värejä saa siis olla.

   syksy koittaa ihan pian! minäkin olen vaikka kuinka kauan jo hamunnut omaa kotikoloa ja sitten kaikki yhtäkkiä kävikin nopeasti ja helposti.

   kotikuvia tulee. kun jaksan imuroida hehe.

   Poista
 4. onpa kyllä niin kovin suloista hihih! Sää et voi oikeesti uskoa, miten voimakas tunnelma noista kuvista huokuu. Sellainen hyvä ja onnellinen ja turvallinen. Semmoinen inspiroiva, ja se on kyllä hyvä juttu :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi että miten ihanasti sanottu! minusta on ihanaa että täällä näyttää turvalliselle. :)

   Poista
 5. Ai olit leffassa tänään ! Olin itekin kattomassa uusimman Batmanin mutta toisaalta se alko niin aikasin ja kesti niin kauan ettei varmaa siksi bongailtu toisiamme ! :D Ps. Odotan innolla että pääsen ihailemaan kämppääsi livenä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu olin! oli hyvä leffa voi että. ps vielä täytyy vähän aikaa odottaa !!

   Poista
 6. Aivan ihana koti, hurjan inspiroiva! :]

  VastaaPoista