ostokset:

keskiviikko 13. heinäkuuta 2011Minulla on ihan valtavasti vaatteita, joita en edes harkitse ottavani mukaan Geneveen. Mitä se kertoo minusta kuluttajana, vaikka suurin osa olisikin ostettu käytettynä?

Joten, tänään olen lajitellut vaatteitani ja muita tavaroitani pinoihin. Pöydän päällä on ehdottomasti-mukaan-pino, pöydän alla suuret-ehkät ja kirjahyllyn edessä myytävät. Kaappiin ovat jääneet vain tunnearvolliset vaatteet maatispaidasta vanhojen mekkoon. Myöskään porovillapaidoista en luovu, vaikka matkalaukkuun mahtuukin vain se kaikista rakkain.

Kuvassa näkyy sekä sunnuntain että tämän päivän ostokset. Virkattu liivi löytyi Kankaanpään kierrätyskeskuksesta (2,50e) ja upeat, vanhat Ray-Banit koteloineen, esitteineen ja puhdistuspyyhkeineen Ikaalisten kirpputorilta (6e), jonne eksyimme blogivihjeen perusteella - rakastan !! Siniset aurinkolasit, sininen pusero ja punakuvioinen hame maksoivat yhteensä 12 euroa, kun H&M:llä sai kolme aletuotetta kahden hinnalla, ja vaaleat farkkulegginsit löytyi lopuksi Vero Modasta (5,10e).

Minusta ihan hirmukivat löydöt, varsinkin tuosta sinisestä puserosta pidän valtavasti! Ja ennen kaikkea nämä vaatteet ovat jo ostettaessa lempivaatteita kun pidin mielessä värikarttani.

8 kommenttia

 1. ihan surettaa, kun muut löytää kirppareilta yhtä sun toista kivaa, mutta mä en sitten millään! D:

  VastaaPoista
 2. mielenkiinnosta kysyn, että mikä on maatispaita? (:

  mulle tuli ensimmäisenä mieleen maata näkyvissä-festarit (;

  VastaaPoista
 3. arttu, ehkä käyt väärillä kirpputoreilla ! teet katsos joskus retken turun superkirpputoreille ja yllätyt. sitten käyt bossaliinassa syömässä ja aijaijai. alan myydä pakettimatkoja turkuun,

  anonyymi, maatispaita on juurikin maata näkyvissä-festarit ! byhyy tänä vuonna en taida päästä : (((( nyt alan melkein itkeä

  VastaaPoista
 4. oioi haluan kaikki sinun vaatteesi !
  sinulla on niin upea pukeutumistyyli, varsinkin muotutumassa!
  ja voi, mistä minä voin löytää itselleni hienon porovillapaidan? ;)

  VastaaPoista
 5. (vastaan kaikkiin kommentteihin heti muahaha)

  minustakin tuntuu nyt vihdoin ensimmäistä kertaa että olen löytämässä ihan oman tyylin! kun olen nyt ymmärtänyt että vähemmän on enemmän. en tarvitse vaatteita joita en halua käyttää. porovillapaitoja täytyy metsästää kirpputoreilta luulen, toivottavasti niistä ei ikinä tule h&m-tyyliä.

  VastaaPoista
 6. aivan totta, en kyllä pidä ajatuksesta porovillapaidoista "massatuotteena"

  onkai siis vain jatkettava metsästystä.... ;)

  VastaaPoista
 7. katsopa neuletta tässä kuvassa http://lookbook.nu/look/2135411-VINTAGE-SWEATERS-AND-SWEATER-GUARDS !! olen koko päivän vaan tuijottanut tuota kuvaa rakastava hymy kasvoilla. tuo takki on nimittäin hyvin samanvärinen kuin minun porovillatakkini!

  VastaaPoista
 8. oijoijoi <3 tässä vaiheessa vähintäänkin alan ITKEÄ koska en vielä omista yhtään. Pakko päästä pian kirpparille! ;)

  VastaaPoista