oodi maijalle, origamilinnuille ja ikean hot dogeille

lauantai 30. heinäkuuta 2011Tässä videossa minä ajan autoa, ja asettelen origamilintuja piilopaikkoihin Ikeassa. Minulla on tässä onnellisinta aikaa ikinä. Ilman tätä blogia minulla ei olisi Maijaa kuvaamassa minua taustapeilistä.

Maija on kuvannut melkein kaiken (minä ne pätkät joissa Maija on onnellinen). Hän myös käytti muutaman tunnin tämän kokoonlaittamiseen. Voi että kun minä rakastan häntä.


Tässä kuvassa minä pitelen purnukallista origamilintuja, jotka saivat uuden kodin Ikeasta.
Ylemmässä kuvassa minä tarkistan kuvanlaatua iPhonesta. Minulla on suunnitelmissa hankkia itsellenikin tuollainen, jotta saisin tallennettua elämääni Euroopassa paremmin. Ja muutenkin, yhteydenpito Suomeen olisi niin paljon helpompaa kun ei tarvitsisi aina olla välttämättä konetta mukana. (Ihan niin kuin ei muka joskus olisi :---D...)

Alemmassa kuvassa minulla on hiukset epätavallisen kivasti.

13 kommenttia

 1. Oot niin suloinen, että en oo koskaan ajatellu sua ajamassa autoa!

  VastaaPoista
 2. Oi. Oi. Hymyilin vain lujaa, kun video pyöri. Olette aikasen ihania molemmat. Ja tukkasi tosiaan on hyvin suloisesti!

  VastaaPoista
 3. tiedoksi kaverillesi Maijalle että kannattaa ottaa joku parkaa järeämpi takki mukaan, Saksan -5 astetta on nimittäin paljon kylmempi kuin Suomen -30 astetta. kosteus tekee sään paljon kylmemmäksi vaikka takin alla olisi pitkähihainen, villatakki ja paksumpi villatakki. siinä ei Glühweinikaan paljoa lämmitä.

  -nimim. hytissyt Berliinin katuja pitkin parkatakissa

  (Maijan blogiin ei näköjään voinut kommentoida ilman jotain tunnusta)

  VastaaPoista
 4. Oi tuo video oli ihana. Biisi oli tuttu, mutta oikeastaan sopi videoon ihan täydellisesti. Ihanat hiukset~ ♥
  Ihania kuvia sulla nyt yleensäki, mutta tähän oli kommentoitava. c:

  VastaaPoista
 5. miksköhä mie en saa sitä näkymään :/

  VastaaPoista
 6. tässä on linkki suoraan tuohon videoon: http://vimeo.com/27093639

  VastaaPoista
 7. Musta tuntuu että voisin tehdä tuohon musiikkiin vaikka kuinka monta videota, toistaiseksi olen tyytynyt kahteen itsesoitettuun. Huu. Kaunis video, kaunis sinä ja tunnelma ♥

  VastaaPoista
 8. eikä mun on nyt ihan pakko kommentoida. ensinnäkin olet mielettömän suloinen nuttura päässäsi ja syömässä jäätelöä samalla kun ajat autoa. ja toiseksi taisin juuri itkeä koko videon ajan oi voi,ja en surusta vaan ilosta! tuo musiikki sopi siihen niin hyvin .. :)

  VastaaPoista