kirpputorilla

sunnuntai 17. heinäkuuta 2011Ei tämänpäiväisillä rahoilla vielä ihan Geneveen saakka lennetä, mutta jos Saksan ilmatilaan saakka pääsisi. Pihakirpputorin juttu onkin kai kuitenkin enemmän siinä tunnelmassa.

(Sitäpaitsi oli kivointa nähdä Johannaa ja Siiriä, jee jee.)

Minä tyhjensin tehokkaasti yhden valtavan suloisen tytön pöytää, ja myöhemmin hänkin tuli vastavierailulle. Sain mukaani nuo tuossa näkyvät kengät, lähes täysin samanvärisen mekon ja hauskan ruskean laukun seitsemällä eurolla - ei lainkaan paha kauppa.

Asukuvasta ei ole muuta sanottavaa kuin että kyllä minä joskus vielä opettelen ryhdissä kulkemaan.

ps, takki - JC, housut - Zara, paita, huivi, laukku, koru ja kengät - second hand

9 kommenttia

 1. Oletpas oudon näköinen jotenkin muihin kuviin verrattuna?! o.O

  VastaaPoista
 2. Oivoi, olisin varmaan käynyt osatamassa sinulta kaiken! Jos vain asuisin siellä! :))

  VastaaPoista
 3. Kovin valloittavat nuo sinun hiuksesi! Ja voi, minä kyllä olisin tyhjentänyt kirppispöytäsi, jos olisin paikalle päässyt.

  VastaaPoista
 4. Jee, teidän pöytä oli kyllä ihan paras <3

  VastaaPoista
 5. Ihan epäreilua, kun välimatka oli aivan liiian suuri, jotta olisin päässyt paikalle. Mutta jos jostain syystä ollisin sinne päässyt, voit olla varma, että suurinpiirtein kaikki tavarasi olisi nyt ahdettuna huoneeseeni. Hupsis :)

  Olen edelleenkin sitä mieltä, että pukeutumistyylisi on erittäin m a h t a v a ja ihailen sitä suuresti. Siinä on niin paljon sellaista, mistä itse pidän ja mihin itse pyrin.

  VastaaPoista
 6. Sanon samaa kun kaikki muutkin: olisin luultavasti tullut aika tehokkaasti tyhjentämään sun kirppispöytää, oi! Mutta ehkä niin on tarkotettu että olen vähän kauempana nyt (nimimerkillä eräs jonka vaatekaappi on niin täynnä että visiitti kirppikselle nimenomaan myymään olisi enemmän kuin tarpeellista).

  VastaaPoista
 7. ei minulla nyt niin hienoja vaatteita ja tavaroita ole rakkaat !!

  VastaaPoista
 8. Ei niiden tartte olla hienoja jos ne on ystävällisiä, sopivia ja juuri semmoisia mitä me etsitään. :)

  VastaaPoista
 9. hihi

  johannan blogista (sivupalkista nereidinainen) löytyy hänen ostoksensa minun pöydästä : ))) kiusatkaa itseänne hihiihaiahiahiahahi

  VastaaPoista