iltatorilla

torstai 14. heinäkuuta 2011
Kesään kuuluu ehdottomasti torstain iltatori Salossa. Ainakin me ajamme vähän pidemmän matkan mielellämme nähdäksemme kauniin kaupungin, tehdäksemme hyviä löytöjä ja syödäksemme parasta toriruokaa.

Uusi laukku pääsi heti käyttöön ja täyttyi pian JC:n aleista hamstratuilla sukilla. Kana-ananas-hampurilainen maistui juuri niin hyvältä kuin ajattelettekin.

Iltatorilta löysin muun muassa Autot-leffan - tykkään siitä niiiin paljon! Ja voi että miten hymyilin kun pieni poika esitteli minulle äsken Skypessä Slash McQueen-autoaan.

6 kommenttia

 1. en ole tainnut koskaan sanoa ääneen, että oot ihana. oot niin suloinen luonnonlapsi porovillapaitasi ja kikkarapehkosi kanssa. ja kaikkien muiden juttujen joita sulla on.

  halusin vaan tulla sanomaan :--)

  VastaaPoista
 2. Salon iltatorit ♥ Harmi kun en varmaan tänä vuonna pääse ainoallekaan :----(

  VastaaPoista
 3. voi kun sulo laukku !!
  ps. autot on paras

  VastaaPoista
 4. Oon lukenut sun blogias jo vähän kauemmin ja eilen luulinkin nähneeni sut Plazassa. Hetken kyttäsin mut en sit ollut varma, olitko se sä, muuten olisin ihan varmasti tullut moikkaamaan! Haha, nojoo, piti vaan sanoo et sä oot aivan ihana :)

  VastaaPoista
 5. -j: porovillapaita ja kikkarapehko ovat minunkin suosikkeja minussa : ))) olen hieman tälläinen hölmö ps kiitos (plus superhymy)

  em: on ihan supereita!! ollaan käyty niillä niin kauan kuin jaksan muistaa.

  ee: eikö olekin, ja maksoi vain kaksi euroa !!! olin ihan varma että maksaisi enemmän ja melkein surin jo valmiiksi etten saisi sitä. mutta sitten oli vain kaksi euroa ja olin että "OTAN SEN" hihi ps autot on todellakin niiin hyvä

  anonyymi: OOOO joku tunnistaa minut muhuhhu hauskaa, olisit tullut voi että! nyt alko kauhea miettiminen että mitä kaikkea eilen tein, ainakin tanssin h&m:ssä ja joku katsoi oudosti...

  VastaaPoista