au pairin vaatemietteitä

torstai 7. heinäkuuta 2011

pour genève
Puhuin eilen lähes tunnin mitä mukavimman perheen kanssa, ja nyt toivon todella lujaa, että he haluaisivat minut luokseen Geneveen! Lähtisin sinne elokuun puolessa välissä, ja saisin olla superkhuul isosisko neljävuotiaalle pojalle.

En malttaisi enää odottaa sitä päivää kun saan aloittaa matkalaukkujeni pakkaamisen. Aluksi mietin, että minun pitäisi varmaan ostaa isompi matkalaukku tavaroilleni, mutta nyt taas tuntuu siltä, että hirmuisen rakas feikkilouisvuittonini riittäisi vallan hyvin mahdollisimman ison käsimatkatavaralaukun kanssa.

Aion ottaa Suomesta mukaani vain ehdottomat lempivaatteeni, joihin kuuluvat porovillatakki, ruskeat chinot, ruskea anorakki, kaikki raitapaidat, äidiltä salaa ostettu uusi vihreä parkatakkini, muutama neule ja muutamat ruskeat legginssit. Kaiken muun olen ajatellut myydä kirpputorilla ennen lähtöäni.

Minulla on hyvin selkeä ajatus siitä, miten haluan Sveitsissä pukeutua, ja tällä hetkellä olen erityisen iloinen siitä, että tässä samalla ikään kuin suodaan mahdollisuus rakentaa vaatekaappi aivan alusta asti uudestaan.

Yllä näette suunnitelmani.

ps, eksyin lukemaan suomi24-palstan au pair -keskusteluja, ja minua ärsytti lähes jokainen entry siellä

6 kommenttia

 1. Voin kuvitella, miten olet loistava isosisko! Uskaltaisinpa minäkin lähteä au pairiksi. Ja vau tuo, että otat mukaasi vain lempparivaatteet ja sitten myyt muut...ihailtavaa! Minun kuuluisi tehdä samoin nyt kun muutan syksyllä. Olen kai liian turhamainen, kun en malttaisi luopua lähes mistään, vaikka en käyttäisikään jotain vaatetta paljon yhtään! Tyhmää...

  ps. minäkin rakastan porovillatakkeja. minulla on yksi mutta se ei ole aito porovillatakki. se on jokin hölmö halpaketjutuote, jonka äitini osti minulle kirpputorilöytönään. etsinnässä kuitenkin minun oman elämäni porovillatakki.

  terveisin kettu

  VastaaPoista
 2. Pakko kysyä! Onko vielä olemassa smarties karkkeja? :DD

  VastaaPoista
 3. voi kettu!! kyllä sinäkin ihan varmasti uskaltaisit. minäkin olen tälläinen hölmö pelkääjä ja nyt olen uskaltamassa tehdä jotain ihan huikean uutta. ja minusta todella tuntuu siltä, etten käyttäisi muita vaatteitani enää vuoden päästä ! ja ehkä niistä ei enää silloin saisi rahaa niin kuin nyt kun ne vielä ovat jotenkin "muodissa" (:-------D) ps löydät varmasti vielä elämäsi porovillatakin :))

  anonyymi: smartieseja saa Suomesta ainakin Lidlistä vielä ! mutta siellä ne ovat sellaisissa tyhmissä pikkupurkeissa joita täytyy ostaa miljoona isossa pussissa. Sveitsissä taas sai sellaisia ihanan kokoisia pakkauksia !

  VastaaPoista
 4. en suosittele lukemaan suomi24 oikeastaan missään asiassa, joten älä lue niitä au pair-juttujakaan :D jokaisella on ihan oma kokemuksensa au pairiudesta ja yleensä suomi24 päätyy ne, joilla on menny huonosti ja jotka haluaa valittaa... toisaalta sieltä voi löytää toisia, jotka ovat lähdössä samaan paikkaan au pairiksi. mutta se taas on oma valinta, haluaako siellä tutustua suomalaisiin vai muunmaalaisiin ;)

  VastaaPoista
 5. hei, muistahan vinkata kun alat vaatteitasi myymään, sulla on kivoja yksilöitä, lupaan olla haukkana kirppispöytäsiäärellä :)

  VastaaPoista
 6. roosa, minä jätin suomi24 omaan arvoonsa :---D ja siirryin lukemaan sinun blogiasi hahaha

  sannero, luulen että menemme joku sunnuntai myymään länsikeskuksen parkkipaikalle !!

  VastaaPoista