kotona maailmankaikkeudessa

tiistai 5. heinäkuuta 2011Matkani maailmankaikkeuteen ei ole vielä päättynyt, mutta ehkä Esko Valtaoja toimii jonkinlaisena katalysaattorina kuitenkin.

Mansikat ostettiin Porista, ja matkaa jatkettiin lähelle Vaasaa. Matkalla enimmäkseen nukuin ja söin, mutta siinä vaiheessa kun liikennemerkki kertoi, että automme on liian iso sillalle, minäkin heräsin. Olimme itse asiassa jo saapuneet Pohjanmaalle, ja maisemat näyttivät yhtä parhailta kuin aina ennenkin!

Löysimme pienen etsinnän jälkeen isomman sillan joen ylitykseen, ja lopulta pääsimme leiriytymään. Huomenna lähdemme tutkimaan lähiseutua leirintäalueen lainapyörillä. Otamme eväät mukaan, ja haemme kaupasta kesän ensimmäisen Ben&Jerry's-purnukan. Toivottavasti löydämme myös kirpputorin.

On parasta kuulla äidin kehottavan meitä pukeutumaan lämpimiin yövaatteisiin.

ps, kiitos hirveästi matkavinkeistä !! niitä otetaan kyllä vieläkin ehdottoman hyvillä mielin vastaan. kerrottakoon myös, että ainakin yksi kohde on jo päässyt reittisuunnitelmaan !

2 kommenttia

  1. Hei olen lukenut tuon myös! Aivan mielenkiintoinen. PS. Milloin eksyt Elimäelle?

    VastaaPoista
  2. Tuo on se ihana kirja, minkä luin joskus aikoja aikoja sitten enkä enää myöhemmin muistanut sen nimeä tai tekijää! Jemina, KIITOS! ^^

    Nauttikaa reissusta ja Suomen kesästä :)

    VastaaPoista