fear makes the wolf bigger than it really is.

maanantai 31. maaliskuuta 2014Viime viikolla helsinkikerhon kanssa seikkaillessa päädyimme Nudgeen. Kauppa oli ihan lähellä minun tavanomaisia kävelyreittejäni Helsingin keskustassa, mutta jostain syystä tälle kadulle ei vaan koskaan ollut tullut astuttua aikaisemmin. Ihmettelin myös miksen ainakaan muista koskaan törmänneeni tuohon taivaaseen yhdessäkään blogissa.

Ihastuin tietenkin heti Muumurun postikortteihin. Kauneutensa lisäksi varsinkin tuo fear makes the wolf bigger than it really is -muistutus jääkaapin ovessa kolahtaa minuun. Voi kunpa vaan muistaisi tuon aina eikä antaisi pelkojen viedä elämää pois. Näppärästi kuvassa on myös psykiatrisen sairaanhoitajan numero.

Käykää Nudgessa jos kivoista tavaroista tulee kiva mieli.

Nyt menen juomaan Jaffaa ihan vaan estääkseni kirjastopojan mahataudin pahemman tarttumisen minuun.

5 kommenttia

 1. Ihastelin myös noita Muumurun tuotteita Jyväskylän Harjun paperissa, ihan mielettömän kivoja printtejä! Teki mieli ostaa tuo susi-kortti ja myös sellainen hieno riikinkukko-juliste, mutta jäivät sillä kertaa vielä kauppaan oottamaan.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kortteja :) Mutta miten jaffan juominen estää sinua saamasta mahataudin?

  VastaaPoista
 3. Haluan käydä tuolla kun tulen Helsinkiin!

  VastaaPoista
 4. mira: haluaisin niin kovasti harjun paperiin käymään taas! tehdäänkö kahvilakerhoretki sinne sitten kun joskus pääsen kaupunkiin?

  heli-tuulikki: kyllähän se nyt auttaa henkisellä tasolla ihan tosi hyvin?

  heidi: tule jo!

  VastaaPoista
 5. Ehdottomasti, veikkaan että kaikki kahvilakerholaiset lähtee sinne kyllä enemmän kuin mielellään koska tahansa! Harmi että viimeksi kävi niin köpelösti, mutta seuraavaa mahdollisuutta odotellessa. :)

  VastaaPoista