arkibrunssi

torstai 13. maaliskuuta 2014

Tänään oli kevät. Eilen syntyi idea kakusta ja kahvilakerhotytöistä. Lidlistä löytyi viidellä eurolla valtava ja makea vesimeloni, mehua, leipää, patonkia, tuorejuustoa, viinirypäleitä ja kiivejä.

Olen sairaslomalla ja haluan sanoa sen ihan tässä suoraan. Tämän viikon jälkeen minulla on kaksi viikkoa työsopimusta jäljellä eikä sille tule jatkoa. Harmittaa, mutta minun terveytenikään ei nyt näköjään kestä. Täytyy siis löytää uusia töitä. Onneksi rahat ei nyt ihan heti huomenna lopu ja saan lisäetuna rauhassa lukea pääsykokeisiinkin tässä välissä. Jospa meistä tulisi syksyllä teekkaripariskunta.

Minja ja Renja ottivat enemmän ja paremmin kuvia. Linkkaan ne postaukset taas Facebook-sivulleni. (Jos joku haluaisi koota minulle uuden cover photon niin lupaan lähettää valtavan palkintokirjeen.)
ps tänään mulla oli tennarit

5 kommenttia

 1. Voi ihana Tuutikki ja sinä ja brunssi ja tennarikelit!
  Uskon että sairaslomalla on jokin tarkoitus, se tulee varmasti hyvään saumaan ja ehkä sen ansiosta sulle tulee ihana kevät ja ehkä teistä tulee teekkaripariskunta (hurjaa!), joten vaikka tuntuu kurjalta niin se kannattaa ottaa mahdollisuutena ja uuden alkuna ja kaikkena tuollaisena!

  VastaaPoista
 2. oli ihanaa! järjestetään jotain samanlaista toistekin! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat herkut teillä! Mä oon vaan koko ajan töissä ja kun te Tallinnassa niin minä Tukholmassa :D Jospa nyt joskus vielä kerkeäisin mukaan kerhoilemaan..

  VastaaPoista
 4. Mitä pääainetta haet lukemaan :)? tsemppiä lukemisiin!! t. nykyinen teekkarifuksitypy !

  VastaaPoista