aamiainen tuutikin seurassa

tiistai 4. maaliskuuta 2014

Tuutikki ei aluksi saanut hengata keittiön pöydällä, mutta miten tuolle naamalle sanoo ei. Äsken katoin sille maitoa lasikulhoon, ei hyvä luoja.Kävin eilen lääkärillä, minua kuulemma vaivaa sama flunssa kuin niin montaa muutakin tällä hetkellä. Ei kuumetta, eikä sietämätöntä huonoa oloa. Vain kertakaikkiaan hirveä väsymys, ja minulla kuiva nenä ja kurkku. Töissä tämäkin tauti pyöri, samoin täällä kotona, joten odotettavissahan lepopäivät olivat.

Lääkäri lupaili levon auttavan, ja viikonloppuna seikkailenkin Tampereelle ja toivottavasti myös Jyväskylään parille kahvilakerhovisiitille.Nyt koitan käydä kaupassa. Kyllä laskiaistiistaihin pitää pullat leipoa vaikka olisi miten poikki. Aion kyllä ostaa purkkikermavaahtoa.

ps onko tälläiset hassut postaukset ihan ok

9 kommenttia

 1. On enemmän kuin ok, ihana!

  VastaaPoista
 2. Hih, meillä kans aluksi yritettiin aikoinaan kisun kanssa, että keittiönpöydälle ei mennä, mutta niin... Nykyään neiti juo vetensäkin vain ja ainoastaan korkeasta vesilasista, joka on sijoitettuna keittiönpöydälle. :D Ja jos seisonut vesilasillinen ei enää kelpaa, tuoretta vettä pyydetään niin, että norkoillaan pöydällä yhdessä tietyssä nurkassa joka on lähimpänä tiskiallasta. :D Ja ruoka taasen pyydetään niin, että istuskellaan keittiönlattialla peränurkassa, josta on ilmeisestikin loistavat näkymät suoraan ruokakipolle. Mokoma aina sieltä nurkkauksesta tarkkailee kun laitan häärään ja laitan sille uutta ruokaa.

  VastaaPoista
 3. On erittäin ookoo.
  Ja kissasi on ihana.

  VastaaPoista
 4. Mhih kuule, nämä postaukset ovat erittäin okei!

  VastaaPoista
 5. tällaiset postaukset on ihania! oon monta päivää muotoillu päässäni, mitä kirjoittaisin sulle tohon edelliseen postaukseen, mutta kirjotanpa sen nyt tähän, kun liittyy juuri tällaisiin postauksiin :) uskon, että pienin askelin blogi-into lähtee sulla taas nousuun. mieti, millaisia postauksia haluut kirjoittaa, millaisten tekemisestä nautit. usein ne on pienistä arkipäiväisistä asioista (kuten tää ihana postaus!). Mulla itelläni ainakin tosi usein kasvaa liian suuriksi postausideat ja haluan kirjoittaa vain valtavan hienoja postauksia, mutten koskaan saa niitä kuitenkaan aikaiseksi ja sitten mikään ei tunnu enää riittävän, eikä blogaamisesta lopulta tulekaan enää pitkään aikaan mitään. tsemppiä, nauti arkipäivien pienistä iloista ja muista että mikään ei ole liian pieni asia blogattavaksi! :)

  VastaaPoista
 6. Tällaiset hassut postaukset on kaikki kaikessa <3

  VastaaPoista
 7. anonyymi: voi hyvä!

  marie: tuutikin mielestä vesi on parasta joko tiskialtaasta ja suihkujemme jälkeen suihkun lattialta :--D kyllä se vesikupistaankin juo mutta eihän siinä ole mitään jännittävää!

  anni ja kaisa: tuutikki sanoo miau.

  jevelin: mihihihi

  renja: mulle tärkeintä olisi vaan päästä siitä blogikateudesta muita kohtaan. kiitos paljon sanoistasi.

  henriikka: voi hyvä :-)

  nelli: !!! hurraa

  pieni lintu: hassu kisu on tänään yrittänyt syödä aamiaiseksi muun muassa maton alla olevaa liukuestettä. hassuudella on puolensa ja puolensa.

  VastaaPoista