tässä olen minä

torstai 16. elokuuta 2012Kaikki on vähän homssuista, sänky jää aamukiireissä petaamatta, ja töistä päästyäni juoksen yleensä vain suihkun kautta kaupungille.  Sohvalla odottaa peitot ja tyynyt tuparivieraita varten, ja tuolilla on mytyssä pilvimekko, jonka sain kakkupalkalla Annalta. Päällä on kuitenkin Zaraa. Hipsupaita löydetty eilen alerekistä, ja housuihin mahduttu pitkästä aikaa kunnolla. Naurattaa vain kun toinen jalka näyttää ihan tuollaiselta hoikalta, ja toinen sitten tuplasti isommalta! Minä ja minun luonnolliset asentoni.

Turussa vietettiin nyt Taiteiden yötä. Kannoin kameraa kyllä koko illan, mutta sain sen laukusta vasta kotona tätä kuvaa varten. Mutta niin, kerrottakoon, että hauskaa oli, ja hyviä ostoksia tein. Niistä lisää huomenna, jos vain tuparileipomuskiireiltäni ehdin.

Elämä on niin iloista! Nukkukaa hyvin. Tai herätkää!

5 kommenttia

 1. Fanetti tuoleja(ko)?! :o siis nuo pinnatuolit?! :oo *___*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. googlasin fanettin! ei kai nyt sentään niitä sentään ole

   Poista
 2. Nousin ylös jokin aika sitten. Nyt vasta heräsin. Heräsin tähän iloon, jonka merkintäsi lukeminen toi mukanaan. Kiitos.

  (En herännyt edes siihen, kun löin varpaani kipeästi kylpyhuoneen oveen.)

  VastaaPoista
 3. suloisuus!!! vieläkin oon aivan ihmeissäni täällä, miten noissa sun kuvissa voi olla noin syvä tunnelma ja fiilis oooo oikeasti :>

  VastaaPoista
 4. Sä olet tosi taitava. Makee blogi. Kiitos että rankkasit surkeasta designsakista mut piristäjäksi!!!:)

  VastaaPoista