Portsan pihamarkkinat

sunnuntai 12. elokuuta 2012Tein niin täydellisiä löytöjä, että naurattaa! Mitäänhän ei koskaan saisi lähteä kirpputorilta varta vasten etsimään, mutta kyllä minä salaa toivoin löytäväni kattolamput tänne (pimeydessä ei ole kiva vaeltaa). Ja niin kävi, että löysin. Sama juttu oli noiden nahkanilkkureiden kanssa. Olin jo miettinyt, että pitää varmaankin tuollaisiin sijoittaa nyt kun syksy alkaa koittaa, mutta nyt löysin nuo! Nuo on Nilsonilta ostetut, eikä näytä olleen jalassa kovinkaan montaa kertaa.

Keltainen kattolamppu, 3 euroa.
Punainen kattolamppu, 5 euroa.
Keltainen pöytälamppu, 5 euroa.
Tuomon albumit, yhteensä 5 euroa.
Lankakerät, yhteensä 2 euroa.
Villatakki, 1 euron.
Raitapaita, ilmainen.
Merimieskoriste, 35 senttiä.
Legginsit, 1 euron.
Vaaleanpunainen huivi, 1 euron.
Peltipurkki, ilmainen.
Kengät, 15 euroa.
=38,35 euroa.

Olin nostanut automaatista 40 euroa, ja viimeiset kaksi euroa käytin jäätelöön.

11 kommenttia

 1. täydellisiä. ei voi muuta sanoa. varsinkin kun näin eilen kirpparilla samanlaisen kahvipurkin ja siitä pyydettiin 5 euroa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minäkin himoinnut kahvipurkkeja kaikenlaisia vanhoja ja söpöjä , mutta kirpparilla ne maksaa aina niin paljon ettei viitsi ostaa :s

   Poista
  2. tuolla oli ihmisillä tarkoituksena vaan päästä tavaroita eroon! ei mitään ryöstöhintoja ja se oli niin ihanaa. voi että! minä sain tuon purkin kun olin ajoissa liikkeillä.

   Poista
 2. Aivan ihania löytöjä! Pakko nyt muutenkin kommentoida, että tää sinun blogisi on aivan mahtava. Saan täältä ite aina ideoita ja inspiraatiota! Oot jotenkin niin samantyylinen kuin minä :) Olen muuttamassa Turkuun viikon päästä ja oon ollut vaan entistä enemmän innostuneempi uudesta kaupungista sun blogisi ansiosta. Kiitos ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tervetuloa kaupunkiin! täällä on ihanaa, lupaan. ota joskus hihasta kiinni jos bongaat minut, hihi.

   Poista
 3. Täydellisyyttä hipovaa, hintoineen, ooh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinpä! olen niin iloinen näistä, varsinkin kun noita lamppuja ihan valtavan paljon kaipasin, kuten kenkiäkin. nyt ei tarvitse ostaa mitään kalliita kenkiä kaupasta ja voi senkin rahan käyttää vaikka kirjoihin. :>>

   Poista
 4. juuuu heti ainoa sana mikä tuli mieleen: täydellistä. pitäis oikeesti useammpin käydä kirppareilla, varsinkin kun näkee esim pihakirppareita tai sitten niillä vähän syrjäisemmillä, miksei ikinä tule niihin mentyä...

  ps. olis kiva jos tekisit joskus semmosen "näin löydät täydellisen porovillapaidan" -postauksen. Taisiis että mistä kannattaa etsiä, minkäkuntoinen kannattaa ostaa ja myös että minkä hintainen tai niin. Tai voi kyllä olla vähän tyhmä idea mutta hihihi :----------------)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hassu idea! en tiedä mistä niitä löytäisi, ne vaan sattuu tielle jos on sattuakseen. anna kohtalon johdattaa ja niin.

   Poista
 5. Kirppikset on vaarallisia paikkoja : D
  PS. mulle toi raitapaita!

  VastaaPoista