Tähkäpuisto

maanantai 6. elokuuta 2012


Haluan täydestä sydämestäni kiittää teitä kaikista kommenteista, joita olette jättäneet tuohon arvontaan. Olen saanut niistä hirmuisen määrän inspiraatiota jatkaa eteenpäin vieläkin tehokkaammin! En esimerkiksi tiennyt, että postikorttijuttuja kaivattiin noinkin kovasti. Tai että jotain kiinnostaisi minun hassut vaatteet. Mutta nyt tiedän, ja saa kyllä edelleen kirjoitella sinne. Palkintona on vaikka mitä kivaa.

Myös retkien, minun, arjen ilojen ja Turku-vinkkien perään kyseltiin, joten tässäpä heti teille ainakin neljä kärpästä yhdellä iskulla! Tähkäpuisto sijaitsee Henrikin kirkon tuntumassa, ja vaikka se onkin tietysti melko pieni eikä kilpaile helsinkiläisten blogipuutarhojen kanssa, on siinä tietynlaista hauskaa tunnelmaa.  Osa ruusuista on jo tietysti valmistautumassa talviunille, mutta voipahan ainakin muistella pian loppuvaa kesää.

Jos joku nyt suunnistaa tuonne, niin poiketkaa niiltä hiekkapoluilta. Uusista kulmista kaikki näyttää ihan erilaiselta, ja juuri kun luulet nähneesi kaiken, löytyy jonkun pensaikon katveesta piknik-pöytä.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti