viimeisimpiä kirppislöytöjä

tiistai 17. huhtikuuta 2012


Rakastan kirpputoreja ja kierrätyskeskuksia, ihan hirveästi. Punainen vaaka on Vanhasta Nestorista, maksoi vitosen. Sieltä on myös nuo värikkäät nauhat, Aarikan maustepurkki ja vanha kahvipeltipurkki. Parilla eurolla taisivat kaikki lähteä mukaan.

Nuo pienet kortit ovat muistaakseni Länsikeskuksen Kirppis-Centeristä, kuudella kymmenellä sentillä, Pulp Fiction kortti taisi olla kymmenen sentin ostos.

Keltainen viljakuvioinen purkki on Rieskalähteentien kierrätyskeskuksesta, 70 senttiä. Punaiset pikkupurkit muistaakseni Manhattanin Kirppis-Centeristä, 1,20e kappale. Samalta kirpparilta on myös nuo kukkakuvioiset posliinimukit, euron kappale.

Reitin lähti jostain eurolla, avaimenperä tänään Vilperistä viidelläkymmenellä sentillä. Ruskea kukkapurkki kaksi euroa, viimeisessä kuvassa vähän näkyvä valokuva-albumi euron. Samassa kuvassa on myös tuollaisia vanhoja tarrakuvia, jotka pelastin jostain korista vähän aikaa sitten.

Kolautin kameran pöydänkulmaan, ja objektiivi joutui kärsijän rooliin. Mutta, neljä vuotta tuo kamera on minulla jo ollut ja nyt vasta ensimmäistä kertaa onnistuin saamaan tuhoa aikaan. Ja tuho korjattiin salaisessa korjauspajassa Even kanssa. Vähän kyllä ehti tulla jo kylmänhiki, mutta kyllä se nyt taitaa ihan toimia. Vähän ehkä tuo automaattitarkennus kärsi, pöh :(.

8 kommenttia

 1. Minäkin rakastan kirpputoreja(ja kierrätyskeskuksia!Harmittaa kun olen nyt asunu yli vuoden sellaisessa kaupungissa missä ei ole yhtään kunnollista kirpparia D: Onneksi se kaupunki mihin seuraavaksi muutan on täynnä niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä en tiedä miten ikinä pystyisin muuttamaan turusta kun samat kirpparit on ollut mun elämässä 20 vuotta jo :--D onneks ei tartte lähteä hihi

   Poista
 2. voi nuo purkit!! ihania löytöjä :---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. purkkeja ei ole koskaan liikaa!! hihi kirpparit on kivoja

   Poista
 3. http://help-i--am-alive.blogspot.com/2012/04/200.html täällä sinulle palkinto

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos tuosta, minä ehkä joku päivä jaksan tehdä jotain itsekin haasteen merkeissä. ehkä...

   Poista
 4. ootpa löytäny kaikkea siistiä, tuo vaaka on ehkä hienoin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vaaka on kyllä ihana. mulle alkaa vaan kohta muodostua ongelmia tän tavaramäärän kanssa kun ei tosiaan tuokaan ole ensimmäinen retrovaaka joka mun on ihan pakko ollut saada... mutmut ehkä sit joskus teen tori spellingit ja alan myymään mun hamstaamia tavaroita muille hihi.

   jeminan retroliike ois aika ihana kyllä.

   Poista