instagram part 12345

torstai 26. huhtikuuta 2012


Näissä kuvissa hengaan Sammakon kirjakaupassa. Olen ottanut nämä samat kuvat liian monta kertaa, mutta kun Kauppiaskadun putiikissa on jotain niin viehättävää!


Näissä kuvissa ollaan meidän tiluksilla. Takametsästä löytyy jo sinivuokkomeri, ja kivetykselle iskin basilikaviljelmiä. Nuo saviruukut löysin kirpparilta yhteensä eurolla, ja pienet retromukit maksoivat 30 senttiä kappale. Ajattelin uhrata ne soralle ja mullalle, koska ne eivät olleet ihan parhaimmassa kunnossa, ainakaan valioyksilöihini verrattuna, ja näen jo kuinka ihanalta basilikapuska sitten näyttää värikkäässä ruukussa.


Tässä leikin jelly lenseillä kukkamaalla, hymyilen kalpeana kameralle autossa ja otan kuvia lempiruuan aineista sillä aikaa kun couscous kypsyy. Eli siis, tämä huikea resepti: 1. valmista couscous (keitä saman verran vettä kuin couscousjutskua, esim. 1dl+1dl, kun vesi kiehuu kaada se kulhossa olevan couscousin päälle (+suola+muita mausteita), ja peitä kulho kelmulla, anna kypsyä 5 min, sekoita haarukalla), 2. lisää tonnikala, salaatti, kurkku, tomaatti ja sipuli 3. sekoita 4. nauti.

Ja hyödyntäkää nyt ihmeessä kauppatoreja, kotimaisten vihanneksien kilohinnat on paljon mukavempia kuin kaupassa, hedelmistä puhumattakaan.


Jelly lensit ja muutama testikuva. Suosikiksi on noussut ehdottomasti tuo fisheyehärpäke, tulee niin kivoja. Maapallo+jouluvalokuva otettu muistaakseni jollakin sparkle-filtterillä.


Nämä edustavat kotihengailua: 1. rakastan lipaston päällistäni 2. rakastan villasukkiani 3. rakastan television katsomista pöydän alla (sinne se jäi muutama viikko sitten) 4. rakastan 90-luvun hittejä.


 Minä pari vuotta sitten. Tuo on Lelumaan Niksun auto, khuulein ikinä!!! Tuossa taidamme asua vielä Turussa, siksi tuo uskottava hipstertyyli. Toisessa kuvassa asumme jo täällä maalla. Muistan kun äiti oli käskenyt minun laittaa eskarikuvaan yhden hienon neuleen tuon tavallisen t-paidan päälle, mutta hehee, minähän menin nalle-paidassa. Ja minusta tuo on yksi kauneimmista kuvista mitä minusta on koskaan otettu. Nallepaitoineen kaikkineen. Ja huom, tuolloin oli vielä kohtuullisen suorat nämä minun hiukset.


Tässä esittelen Weekdayn toppia, jonka löysin kirpparilta alle kahdella eurolla. Se on puuvillainen, joten se on täydellinen kesävaate. Toblerone-kuvan yhteydessä taisin puhua jotain Sveitsi-ikävästä ja siitä tunteesta kun joku sanoo näkyvästä vuorenhuipusta, että tiesitkös, tuo tuossa on Toblerone-vuori.

Sitten on Eveliina. Prisman jogurttihyllyllä, tuitui.


Ensin bongasin Tapani Kansa Storyn enkä uskonut löytäväni mitään ihanampaa. Selasin kuitenkin, ja vaikka löytyikin monta potentiaalista haastajaa, Ruusuja hopeamaljassa nousi kuitenkin yli kaikkien.

2 kommenttia

  1. http://www.youtube.com/watch?v=O-MYUJuDF0s näin tämä videon ja sinä tulit siitä mieleen, kun muistelin lukeneeni jostain postauksestasi washi-teipeistä :)

    VastaaPoista