Pan Am

torstai 5. huhtikuuta 2012Ajattelin katsoa yhden jakson ennakkoon sunnuntaina kakkosella alkavasta Pan Amista, sillä mainoksen perusteella Ylellä tultaisiin viimeinkin näkemään jotain mielenkiintoista. Käyn kyllä noilla kanavilla arkipäivisin Viidakkoperheen (translator hoi, minusta nuo ei ole viidakkoa nähnytkään) vuoksi, mutta TV2:n nuorentamiseen tulee kyllä vielä menemään aikaa.

Joka tapauksessa, Pan Am on hyvä alku. Minä ahmin koko tuotantokauden alle vuorokaudessa, rakastuin Coletteen (toinen oikealta ylemmässä kuvassa) ja nautin romantiikasta, 60-luvusta sekä glamourista. Torstain Nyt-liitteessä Otto Talvio puhuu ohuista hahmoista ja epäuskottavista juonista, eikä ole väärässä. Moni asia jää vähän kesken, eikä jokaista hahmoa ole rakennettu yhtä taitavasti kuten vaikka juuri Karine Vanassen Colettea, mutta pilotin (tai pilotit, hehe, Mike Vogel) nähtyäsi haluat katsoa seuraavatkin 13 jaksoa.

Talvio syyttää tekijöitä sarjan lataamisesta täyteen romantiikkaa, seksiä ja vakoojia, mutta minusta niille juuri tämän tarinan viehätys perustuu. Hänenkin mainitsemansa samanhenkinen Mad Men on ehdottomasti laatusarjojen parhaimmistoa, mutta Pan Am onkin ennen kaikkea laatuviihdettä.

Minulta monta tähteä ja kehoitus kääntää sille nuorekkaalle kakkoselle sunnuntaina kello 21.00.ps, kyllä, blogitauko kesti kokonaiset neljä päivää

2 kommenttia

  1. olen iloinen ettei tauko kestänyt päivääkään pidempään! :D

    VastaaPoista
  2. Sen neljän päivän aikana taisin käydä täällä kolmisen kertaa, hehe. Mitäs kirjoitat niin kivasti, että sitä jää heti kaipaamaan! Kiitos!

    VastaaPoista