ruoka namnam

lauantai 7. huhtikuuta 2012
Kyllä, karppaan. Tai jotenkin puoliksi ainakin. Siinä vaiheessa kun sokerin aiheuttama väsymys alkaa oikeasti vaikeuttaa elämää, niin tekee mieli kokeilla jotain uutta.

Minihiilari-paahtoleipä, raejuusto, kananmunat ja ananasmurska ovat suosikkejani. Otetaan hyviä reseptejä ja vinkkejä vastaan. Ja tietenkin kehuja tuolle nassu-kulholle.

4 kommenttia

 1. mistä tuo kulho awwawaaww miten suloinen! tahtoo! suunnittelin jo että maalaan itse jos noita ei saa mistään! ei siitä kyllä läheskään samanlaista tulisi! mutta olisipa edes yrityskulho!

  VastaaPoista
 2. se on kirpparilta, maksoi alle euron ja melkein itketti että niitä oli vain yksi :((( mutta eihän tuon seurassa sitten kuitenkaan voi itkeä

  VastaaPoista
 3. meillä ei karpata, mutta huomaamme silti usein tekevämme melko vähähiilihydraattista ruokaa.

  viime viikonloppuna osui aika nappi munakoiso-mozzarella-tomaattivuoka, vastaavanoloinen on tehty täällä; http://pastanjauhantaa.blogspot.com/2006/08/mehev-munakoisopaistos.html

  tuosta ohjeesta poikettiin korvattiin säilötyt tomaatit laadukkaalla tomaattimurskalla, enkä itkettänyt munakoisoja. päälle ei meillä laitettu muna-parmesania, mozzarellaa vuokaan tuli pari palloa. suosittelen. aivan tör-ke-än hyvää.

  VastaaPoista